Skandinaavisesti, kierrättäen, tuunaten ja itse tehden

Inspiroivaa alkanutta vuotta, vuonna 2018  Rauharentola sisustaa skandinaavisesti,  kierrättäen, tuunaten ja itse tehden. Täällä ollaan jo ihan fiiliksissä kaikista uusista idiksistä, joita voin ja saan teille vuoden mittaan jakaa. Tänä vuonna keskitytään paljon renew ideoihin eli sujuvalla suomenkielellä tuunausjuttuihin ja kierrätysaskarteluun, sisustusta unohtamatta. Vuoden suurin tavoitteeni on profiloitua selkeästi tee se itse- sisältöiseksi sisustusblogiksi. Boom, nyt se on sanottu ääneen ja sitä kohden mennään. Pysykäähän pulkassa.

Näppärä säilytin rautakehikkoon

Jo monen sisustusintoilijan kodista löytyvän rautakehikon voi helposti somistaa kierrätysmateriaalista valmistetuilla  pienillä säilyttimillä. Säilyttimien valmistamista varten tarvitset:

wc-paperirullia

kuumaliimaa tai nitojan

askarteluliimaa

trikookudetta

pyykkipoikia

Paina wc-paperirullan toinen pää lyttyyn ja liimaa se kuumaliimalla yhteen tai nido se. Levitä liimaa rullan kylkiin ja pyöritä trikookudetta rullan ympärille tai koristele muulla tavoin. Lopuksi kiinnitä säilytin pyykkipojalla rautakehikkoon. Ja tämä pieni kodin pikkuapuri on valmis käyttöön. Sama säilytin toimii meillä myös kynäpurkkina jääkaapinovessa.

Tilastokeskus kertoi marraskuussa, että blogien suosio hiipuu. Mä haluan todistaa omalta osaltani, että Tilastokeskus on väärässä mutta tarvitsen siihen ihan teitä jokaista. Mitä teiltä sitten toivoisin? Toivoisin ahkeraa vuorovaikutusta, ideoita, ajatuksia ja argumentteja. Teen ja toteutan mielelläni toistenkin ideoita, joita toivoisin juuri teiltä lukijoilta kuulevani. Lupaattehan siis olla aktiivisia?

Tästä se lähtee, vuosi 2018.

8 kommenttia “Skandinaavisesti, kierrättäen, tuunaten ja itse tehden

 1. Hei, kiva idea taas ja kaikki tarvittava löytyy kotoa. Blogisi on aivan ihana, tällainen tumpelokin, kuin minä, osaa tehdä näitä juttuja ja kiva kun ei tarvitse sen kummempia työkaluja. Hyvää alkanutta vuotta!

  1. Kiitos Eija ?. Yksinkertaisia ohjeita yksinkertaisista materiaaleista tulossa jatkossakin. Mukavaa alkanutta vuotta ja askartelemisiin.

 2. Eksyin blogiisi vasta äskettäin ja olen saanut jo monta hyvää ideaa, kiitos siitä 🙂 blogeja olen itse lukenut 2007 vuodesta alkaen, eli vielä ei ole oma innostus blogeihin hiipunut 😀 seuraan myös edelleen samoja blogeja kuin 10v sitten, joten kiva ettei bloggaajat ole myöskään kyllästyneet! 🙂 Nyt menen lukemaa sinun muita postauksiasi, sillä blogisi vaikuttaa hyvin inspiroivalta! 🙂

 3. Itsekin olisin innokas puhaltamaan blogini jälleen eloon mutta tuntuu tosiaan että ketään ei vain kiinnosta. Tää idea on kiva.

  1. Kiitos Heidi ?. Joo kyllä välillä tuntuu siltä, että täällä yksinään puhelee. Mutta ei luovuteta, puhalla säkin vaan uutta eloa blogiisi.

 4. Mitä näistä keksit ? Ovat muovisia insuliinikynän suojakärkiä.
  Itse en ole hoksannut kuin värjättynä / merkattuna pelinappuloiksi lautapeleihin.
  Ai, mutta en saanutkaan kuvaa lisättyä…

  1. Kuvaa ei valitettavasti kommenttiin saa mutta mahdatkohan tarkoittaa niitä oransseja kapeita korkkeja? Hmm täytyypä ideoida mitä niistä voisi tehdä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *