Sisusta kotisi trendikkääksi tekstiileillä

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Murettuja sävyjä ja vastavärejä

Miten lisätä kotiin ripaus trendikkyyttä muuttamatta koko sisustusta tai tyyliä, vastaus sisusta kotisi trendikkääksi tekstiileillä. Vuoden 2018 trendivärien kirjo on laaja. Murrettuja tummia sävyjä kuten viininpunaista, sinapinkeltaista, okraa, ruskean ja beigen sävyjä. Joiden rinnalla murrettuja haalean vaaleita sävyjä kuten puuteriroosaa.


Hope sohvapenkki I Celina tyynynpäällinen I London matto

Tyylikästä samettia

Materiaalina sametti jatkaa matkaansa trendimateriaalina, ja sitä nähdäänkin tekstiileissä tyynyinä ja verhoina mutta myös sohvissa, tuoleissa ja raheissa. Mutta myös luonnonmateriaalit kuten pellava on varma valinta ja se soppikin hyvin näyttävän sametin rinnalle.


Balta tyynynpäällinen I Vendela torkkupeitto

Tuttujen ja turvallisten utuisten vaaleiden sävyjen sijaan päätin itse testata hiukan tummempia murrettuja sävyjä kuten lähes ruskeaa tummaa oranssia ja sinapinkeltaista yhdistettynä meillä vallitsevaan harmaan, mustan ja valkoisen harmoniaan. Katsotaan miten ne sävyt meidän kotiin istuvat vai istuvatko.

Vinkki: Osta kotiisi muutama pyöreä samettityyny ja saat muutamalla kympillä trendikyyttä kotisi sisustukseen.

Millaisia ajatuksia vuoden 2018 sisustustrendit sinussa herättää? Mitä voisit niistä poimia omaan kotiisi?

Postauksen kuvat: Ellos.fi & Jotex.fi

 

2 kommenttia “Sisusta kotisi trendikkääksi tekstiileillä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *