Vuoden 2017 luetuimmat

Mitkä olivatkaan vuoden 2017 luetuimmat postaukset? Mistä Rauharentola vuonna 2017 muistetaan?

Vielä ennen kuin vuosi vaihtuu uuteen käännetään yhdessä katseet menneeseen ja kurkataan mitkä olivatkaan Rauharentolan kuluneen vuoden viisi eniten luettua postausta. Mistä ammensitte inspiraatiota eniten ja mikä kiinnosti ja sai teidät innostumaan?

Vielä ennen tuota top 5 postausjoukon paljastamista todettakoon, että selkeästi askartelu ja diy sisältöiset postaukset ovat niitä, jotka teitä lukijoita selkeästi kiinnostaa ja niihin tulen tulevanakin vuonna keskittymään. Yksinkertaisille skandinaavisen moderneille askartelu- ja diy-ideoille on selkeästi tilausta ja sillä tiellä pysyn, vaikka olen kuluneen vuoden aikana hiukan kipuillutkin blogin genren ja sisällön suhteen. Täytyy vain jatkossakin uskaltaa olla hyvä siinä missä oikeasti on hyvä, eikö? Kuka sen kissanhännän nostaakaan ellei kissa itse.

Top 5

Sija 5.

Listan viidenneltä sijalta löytyy postaus Tee itse yksinkertaiset pääsiäiskoristeet.

”Pääsiäisen kuten ei joulunkaan tarvitse olla koristelujen suhteen yltäkylläinen vaan muutama tarkoin valittu koriste luo oikeanlaista fiilistä saamatta kuitenkaan aikaan koristeähkyn tuntua.”

Sija 4.

Sijan neljä tässä listassa saa postaus Marius <3 Kastanj: DIY korkkijakkarapöytä.

”Rakkaus korkinruskeaan syvenee. Lämmin ruskea hillitysti ja hallitusti käytettynä tuo ihanan kodikkaan tunnelman. Yhdistettynä esimerkiksi valkoiseen raikkaus säilyy mutta ihan uutta ja mielenkiintoista kontrastia syntyy.”

Sija 3.

Sijalle kolme yltää ehkä hiukan yllättävästikin postaus Vanhasta uutta: Mäntyinen malja.

Uskokaa tai älkää mutta kasari palaa pian sisustukseen ja kasariaarteita kannattaakin nyt kerätä itselleen kirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista edulliseen hintaan, sillä eihän ne kenellekään muutoin kelpaa. Vähän maalia ja modernisointia ja lopputulos voi hyvinkin olla tämä.

Sija 2.

Sija kaksi on ansaitusti tällä koko perhettä ihastuttaneella postauksella DIY keijumuovailuvahaa.

Kuka voisi vastustaa tätä satumaista ja ah niin ihanalta tuoksuvaa muovailuvahaa?

Sija 1.

Joko arvaat tämän vuoden luetuimman postauksen? Vaikka se onkin tämän listan tuorein on se kerännyt uskomattoman määrän lukijoita. Se on tietenkin kuinkas muutenkaan DIY tonttuovi.

”Tonttuovi on pieni, seinään kiinnitettävä ovi, jonka ”takana” tonttu asuu. Tonttuovi syntyy DIY versiona käden käänteessä ja mikä parasta siitä voi tehdä juuri oman kotinsa näköisen.”

Tonttuovia valmistui Rauharentolassa tänä jouluna noin 50 kappaletta ja tätä yhtä lukuunottamatta kaikki uniikit ovet lähtivät maailmalle, ehkäpä myös sinun kotiisi.

 

Mitä sinulle on jäänyt mieleen Rauharentolan vuodesta 2017?
Mistä haluat antaa ruusuja ja mistä taas risuja?

Inspiroivaa Uutta Vuotta <3.

 

2 kommenttia “Vuoden 2017 luetuimmat

  1. Minulle on jäänyt erityisesti mieleen Tallinnan design-aiheiset postauksesi sekä tietysti tonttuovi. 🙂

    Kiitos Satu ihanasta blogistasi ja mahtavista DIY-ideoista, joilla jaksat meitä lukijoitasi ilahduttaa joka viikko! <3 Olet aarre!

    1. Oih kiitos Miia ❤. Onni on mahdollisuus toteuttaa taivaanrannan maalailua tutussa ja turvallisessa blogikodissa. Ideoita löytyy varmasti jaettavaksi ensi vuonnakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *