Jotex loves you alekoodi

Kumppanuusmainonta: Postaus sisältää mainoslinkkejä

Jotex loves you ja siksi sainkin eksklusiivisen alekoodin jaettavaksi teille rakkaille lukijoilleni. Tämä erityinen alekoodi antaa 25% alennusta kaikista huonekaluista ja matoista. Alennuskoodi on voimassa vain  25.3 asti.

Jotex loves you ja niin minäkin

Klikkaa siis itsesi matto- tai huonekaluostoksille *Jotexille ja käytä koodi JOTEXLOVESYOU ja saat 25% alen ostoksistasi. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Ja sen voi käyttää vain kerran per asiakas, eli klikkaile haluamasi tuotteet ostoskoriin samalla kertaa.

Jotex loves you

jotex loves you

Huonekalut löydät täältä ja matto ostoksille pääset tästä linkistä.

Sisustusinspiraatiota voit ammentaa aikaisemmista sisustuspostauksistani.

*Jotex on Pohjoismaiden suurimpia sisustuskauppja netissä. Jotexilta löydät aina tuoreimmat sisustustrendit olipa sisustustyylisi sitten skandinaavisen pelkistetty tai vähän runsaampi ja romanttisempi. Jotexin tuotevalikoima on runsas, laadukas ja edullinen.

Kuvat: www.jotex.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *