Kerrossängyn maalaus kalkkimaalilla

Kaupallinen yhteistyö: Ilves maalit

Kerrossängyn maalaus kalkkimaalilla, helppoa ja yksinkertaista vai maalausurakka siinä missä muullakin maalilla maalaus?

kerrossängyn maalaus kalkkimaalilla

Me päätimme vihdoin tarttua kauan suunniteltuun toimeen ja maalata stereoiden kerrossängyn jo hyvissä ajoin ennen muuttoa, jotta uuteen kotiin saataisiin sitten entistä ehompi sänky. Miksi ihmeessä ostaa uusi sänky muutoin hyvän vanhan tilalle, kun värinvaihto onnistuu kätevästi.

Vanha jo kellastunut mäntyinen kerrossänky olisi pitänyt ensin hioa jos olisimme valinneet maaliksi jonkin muun kuin kalkkimaalin. Niinpä tälläkin kertaa tuo kalkkimaalilla maalaamisen helppous houkutti meitä. Pohjatyöksi riitti sängyn huolellinen puhdistaminen maalipesuaineella.

Nordic Chic:n värikartasta tytöt saivat valita mieleisensä sävyn ja yhteisymmärryksessä he päätyivät sävyyn Tinkerbell joka on kylmän viileä vaalea turkoosi ehkä jopa hiukan vaaleansininen sävy.

Sen lisäksi, että pohjatöitä ei juurikaan tarvitse tehdä voi kalkkimaalin ansioluetteloon lisätä nopean kuivumisajan, täydellisen hajuttomuuden ja valumattomuuden. Vanha kellastunut mänty vaati kuitenkin osin kolme kerrosta maalia, täydellisen peittävyyden varmistamiseksi. Eli maalaamista riitti helppoudesta huolimatta. Maalin päälle laitoimme vielä saman sarjan lakkaa, joka tekee pinnasta kestävämmän ja pyyhittävän.

Kerrossänkyyn maalia kului vajaa 750 ml purkki ja lakkaa samoin vajaa purkillinen.

Ilves maalit toimii Nordic Chic kalkkimaalien, lakkojen ja vahojen maahantuojana ja niitä myyvät jälleenmyyjät löydät täältä.

kerrossängyn maalaus kalkkimaalilla

kerrossängyn maalaus kalkkimaalilla

Oletko sinä hurahtanut kalkkimaaleilla maalaamiseen?

Kerrossängyn maalaus kalkkimaalilla” kommentit

  1. Kaksi maalaamatonta kipsilevyseinää maalattiin kalkkimaalilla kahteen kertaan telalla. Hintaa tuli 150€.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *