Persoonallisin lukijan kotona koti?

Mikä olikaan persoonallisin lukijan kotona koti, siitä saat nyt päättää sinä. Luvassa on siis lupaamani yllätys lukijan kotona postaussarjan tiimoilta. Kerro siis mistä kodista sinä vaikutuit eniten ja miksi? Luvassa on yllätys niin yhdelle persoonallisinta kotia äänestäneelle kuin persoonallisimmaksi lukijan kodiksi äänestetyn kodin asukkaille.

Tässä kertauksena kaikki Lukijan kotona kodit ja linkit postauksiin, niin voit vielä käydä kertaalleen kurkistamassa kaikkiin koteihin.

Kepeästi kierrättäen

persoonallisin lukijan kotona koti

Pieni ja persoonallinen

persoonallisin lukijan kotona koti

Trendikkäästi epätrendikäs

persoonallisin lukijan kotona koti

Utuisaa harmoniaa

persoonallisin lukijan kotona koti

Täydellinen muodonmuutos

persoonallisin lukijan kotona koti

Vähemmän on juuri sopivasti

persoonallisin lukijan kotona koti

Persoonallisin lukijan kotona koti?

Äänestys alkaa nyt ja päättyy 12.12.2018 klo. 23.59. Kerro siis kommentissasi mikä ylläolevista kodeista kolahti sinuun eniten ja miksi? Vastanneiden kesken arvotaan pieni yllätys ja myös persoonallisimmaksi lukijan kodiksi äänestetty koti tai oikeammin sen asukkaat saavat pienen ylläripalkinnon.

Valta on nyt teillä!

 

 

15 kommenttia “Persoonallisin lukijan kotona koti?

 1. Keoeäst kierräten <3
  Rauhallinen, viihtyisä, kodikas, hygge, kauniit ja tunnelmalliset kuvat.
  Voisin muuttaa tuonne vaikka heti <3

 2. Täydellinen muodonmuutos-koti on mielestäni paras. Siellä on sopivasti tavaraa mutta myös elämiseen tilaa. Perheen persoonallisuus, rakkaus näkyy esineissä, koti on koti, lämmin ja kodikas.

 3. Kepeästi kierrättäen. Ekologinen elämäntapa on lähellä sydäntäni. Kierrätys yhdistettynä luovuuteen ja h5vään maluunon aina hyvä yhdistelmä❤

 4. Täydellinen muodonmuutos oli paras – miten voikaan saada tiloista toimivia sitä mukaa kun perhe ja vaatimukset kasvaa 🙂

 5. Pakko sanoa Trendikkäästi epätrendikäs. En pidä teksteistä sisustuksessa, koska se on minusta jollain tavalla feikkiä (en edes tiedä miksi). Kaappi, kranssi, rottinkituoli ja talja olivat kuitenkin niin hyvännäköisiä, että ehdottomasti se kuva.

 6. Kepeästi kierrättäen❤️
  Tunnelmallinen koti jossa varmasti viihtyisi. Vanhoissa tavaroissa on ”se jokin” minun makuun!

 7. Pieni ja persoonallinen on jutuista paras, koska haastavampaa on sisustaa pieniä neliöitä kuin suurta tilaa, on mietittävä aina mihin sijoittaa mikäkin huonekalu ja etenkin se miten ne saadaan toimivaksi ja kuinka ne arjen askareet toimii pienessä kodissa. Pienissä kodeissa luovuus on valttia.

 8. Kepeästi kierrättäen koti on tunnelmallinen.Vanhat esineet ja huonekalut kertovat omaa tarinaansa ja tekevät kodista hyvin persoonallisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *