Hiljainen hetki

Mukavaa sunnuntai iltaa täältä blogihiljaisuudesta. Valitettavasti blogi pysyy hiljaisena vielä jonkun aikaa, sillä odottelemme toimivaa nettiyhteyttä, jonka on määrä aueta ensi viikon loppupuolella. Yhden yhteyden jo ehdimme testata mutta se oli valitettavasti täysin riittämätön.

Muutto on nyt kuitenkin melkein suoritettu, huh heijaa ja tavarat hakevat paikkaansa uudessa kodissa. Muutama huonekalu on hankkimatta ja muutama pitää vielä antaa tarpeettomana eteenpäin. Heti kun yhteydet on kunnossa pääsette tekin kurkistamaan kulissien eteen ja taakse.

Ja mitä niihin tarvittaviin huonekaluihin tulee niin, ilolla ottaisin vastaan vinkkejä 160×200 päädyttömistä parisängynrungoista. Sellainen nimittäin tarvittaisiin asap.

Palaillaan pian ❤️, mulla on paljon mukavia juttuja mielessä.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *