Lukijan kotona: Vähemmän on juuri sopivasti

Tänään ollaan lukijan kotona tällä erää viimeistä kertaa. Mutta kuten usein tarinoissa, tässäkin postaussarjassa seuraa lopussa yllätys. Mutta siitä lisää hiukan myöhemmin. Nyt ovi avautuu nimittäin kauniin seesteiseen ja modernin yksinkertaisesti sisustettuun kotiin, jossa vähemmän on juuri sopivasti. Annetaan siis Vilmalle vuoro kertoa omasta kodistaan.

-Satu

Tervetuloa kurkkimaan meidän kotiin

Kodissamme asustaa 3 lasta ja heidän vanhemmat. Ostimme kotimme keväällä 2018. Silloin oli tarkoitus aloittaa rakentaminen, mutta tämä talo tuli suoraan kultaisella tarjoittimella tarjolle niin hyvään saumaan, että hylkäsimme rakentamisidean ja ostimme valmiin talon. Asumme Tuusulassa 5h+k omakotitalossa, talo on valmistunut vuonna 2014.

Less is more

Muuttoa tehdessä päätin, että karsin kaiken ylimääräisen roinan ja tavaraa lähtikin kiertoon monta monta kymmentä jätesäkillistä. Less is more. Tykkään simppelistä sisustuksesta sekä laadukkaasta designista. Värimaailma on kotonamme neutraali, piristyksenä muutama pieni väripilkku, joka huoneessa.

Lukijan kotona: Vähemmän on juuri sopivasti

Kodistamme löytyy hyvin vähän mitään koriste-esineitä. Karsin nämä pois helpottaakseni puhtaanapitoa (pieni siivousfanaatikko asuu meillä), lisäksi en ole mikään kovin taitava sommittelija. Lasten lelut, kirjat ja muut ovat kaappienovien takana poissa silmistä. Onneksi säilytystilaa on paljon.

Laatua ja kestävyyttä ja ehkä vähän keskeneräisyyttä

Arvostan kodin tavaroissa, niinkuin myös vaatetuksessa ym, laatua ja kestävyyttä. Toki tätä kestävyyttä ei aina pääse testamaan, sillä kyllästyn nopeasti. Skandinaavinen tyyli iskee minuun lujaa.

Kotimme on edelleen ja varmasti aina keskeneräinen. Eikö se olekin sisustamisen hauskin puoli? Pienen hetken sitä on tyytyväinen, kunnes taas kaipaa jotain uudistusta.

Lukijan kotona: Vähemmän on juuri sopivasti

Koska olin ehtinyt suunnitella rakennusprojektiimme oman keittiön ja kylpyhuoneen, nämä ovat jääneet kaivertamaan mieltäni. Tulen varmasti ainakin keittiön remontoimaan nykyisestä kodistamme. Nykyinen keittiö on valkoinen, mustilla pinnoilla ja kaipaan jotain vähän erilaista.

Lukijan kotona: Vähemmän on juuri sopivasti

Tämän hetkisissä haaveissa on myös Woodnotesin K tuoli olohuoneeseen takan viereen. En ole osannut vielä päättää väriä enkä tuolin leveyttä, joten hankinta on mietintämyssyssä.

Tulevaisuudessa

Talomme piha on iso. En ole kovin taitava pihanhoitaja enkä etenkään -suunnittelija. Lähivuosien aikana aion kuitenkin senkin tehdä enempi omaan makuuni sopivaksi.

Vilman Instagram tilin löydät täältä.

Tutustu myös muihin Lukijan kotona postaussarjan koteihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *