Jotex alevinkki loppuviikkoon

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Jotex alevinkki loppuviikoksi menee seuraavasti -50% valikoiduista tuotteista 7.-11.11.2018. Valikoitujen tuotteiden joukosta löytyy niin jouluisia sesonkituotteita kuin huonekaluja ja vuodevaatteita.

Jotex alevinkki – mitä ostoskoriin?

Itse ihastuin valtavasti näihin pörröisiin Isa– joulusukkiin, joita on saatavana kauniina hopeanharmaana ja valkoisena. Niiden lisäksi ostoskoriin voisi hyvinkin eksyä 2kpl pinkin väristä VÄRÖ-tuolia.

jotex alevinkki

Mikäli pidät yksinkertaisista vanhahtavista emalisista tarjoiluastioista ja ruukuista, kannattaa ehdottomasti kurkata myös MADISON sarja. Osa sarjan tuotteista myydään nyt -50% alella. Kauniit sinivalkoiset emalitarjoiluvadit sopivat kauniisti vaikkapa Itsenäisyyspäivän päivällispöytään.

jotex alevinkki

Kaikki valikoidut tuotteet löydät täältä. Ja koko Jotex valikoima löytyy näppärästi osoitteesta

www.jotex.fi.

Tämän postauksen myötä toivottelen teille oikein hyvää loppuviikkoa, joka meillä on muuten muuttolaatikkojen täyteinen. Sillä viikon päästä meidän onnellamme on uusi osoite.

Palaillaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *