Kohti Tuusulan Asuntomessuja: Blogipoimintoja

Kohti Tuusulan Asuntomessuja mennään hurjaa vauhtia. Rykmentinpuistossa vuonna 2020 järjestettävien Asuntomessujen viemäröinnit, vesijohdot, sähkö- ja telekaapeleiden suojaputkitukset sekä kaukolämpöputkisto ovat jo valmistuneet. Myös katujen pohja-asvaltoinnit ovat valmistuneet ja katuvaloja on asennettu. Suurin osa messurakentajista on arvioinut aloittavansa rakentamisen ensi vuonna mutta jo ennen virallisen rakentamisen alkamista on joidenkin projektien ympärille syntynyt mielenkiintoisia blogeja, joissa pääsee sukeltmanaan messurakentamiseen hiukan pintaa syvemmälle.

Blogeja unelmista ja unelmataloista

Naapuri rakentaa blogissa kerrotaan kahden perheen rakennusprojektista Tuusulan Asuntomessuille. Oikeassa elämässä kuten blogissakin naapureista tulee hetkellisesti ex-naapureita ja projektin päätteeksi he ovat taas naapureita. Mielenkiintoinen tarina ja mielenkiintoinen rakennusprojekti ihan varmasti. Millaisena säilyy naapuruus läpi rakennusrupeaman, mm. se kiinnostaa ainakin minua.

Kuva: Naapuri rakentaa

Omatalo Kulma kertoo kolmihenkisen perheen messurakennusprojektista. Tätä odotan erityisellä mielenkiinnolla, sillä suunnitelmissa oleva talomalli vastaa melkolailla omaa näkemystäni unelmatalosta. Yksinkertainen ja -kerroksinen ja pelkistetty.

Kuva: Omatalo Kulma
Kuva: Omatalo Kulma

Blogi unelma kodista kertoo taas oman tarinansa yhden perheen unelmasta kohti Tuusulan asuntomessuja 2020. Se on tarina unelmakodista, joka on täynnä mahdollisuuksia ja josta voi olla ylpeä.

Lisää blogeja Tuusulan messukohteista

Jos sinulla on tiedossasi vielä lisää tähän linkitettäviä blogeja tai kirjoitat itse sellaista niin laita ihmeessä viestiä niin lisätään blogi tähän listaan.

EDIT: Kurkkaa myös seuraavat blogit:

www.dublio.fi

www.townhousetuusula.fi

www.villamikaelvillasanni.com

Tiesitkö, että messualue pitää sisällään 28 pientalotonttia ja kuusi tuottajamuotoisena toteutuvaa tonttia, joille rakennetaan townhouse-, rivitalo- ja pienkerrostalokoteja. Pientalotonteista kaksi on vapautunut uudelleen haettaviksi.

Asuntomessualueen perusinfra on luovutettu tilaajalle, Tuusulan kunnalle 5.1.2018. Viikon 42 jälkeen koko alueella näyttää tältä. Kuva: Tuusulan kunta

Nappaa nämä linkit taskuusi ja lähde mukaan matkalle kohti Tuusulan Asuntomessuja 2020.

 

 

Lähde messualuetietojen osalta: Tuusulan kunta

 

Lue myös muut Asuntomessuaiheiset postaukseni.

2 kommenttia “Kohti Tuusulan Asuntomessuja: Blogipoimintoja

  1. Mielenkiintoisia blogeja, kiitos vinkeistä. Asuntomessut ovat aina kiinnostaneet ja kiva kun taas pitkästä aikaa messut ovat lähellä. Se yllätti, miten aikaisin projekti alkaa. Kiva seurailla, mitä alueella tapahtuu.

    1. Ole hyvä vaan, jo aikaisin aloitetaan nämä hommat. Ajattelin, että tälläiselle koonnille olisi kysyntää ja itse ainakin seuraan mielelläni projektien etenemistä. Kovasti on alue jo nyt muuttunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *