Tee se itse lp-levy seinäkello

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tee se itse lp-levy seinäkello ja laita vanhat vinyylit uusiokäyttöön. Tee oma levykello vanhasta suosikki lp-levystäsi tai hae omasi kierrätyskeskuksesta tai kirpputorilta.

tee se itse lp-levy seinäkello

Minimiehen huoneesta puuttui seinäkello, vaan eipä enää. Seinäkello vanhasta lp-levystä syntyi muutamassa minuutissa seuraavia ohjeita seuraamalla.

Kelloa varten tarvitset:

kellokoneiston viisareilla

lp-levyn

pariston

Aseta kellokoneisto lp-levyn reikään ja kiinnitä se paketin mukana tulleilla muttereilla. Aseta viisarit paikoilleen. Ensin pieni viisari, sitten iso ja lopuksi sekuntti viisari. Kiinnitä paristo ja ripusta seinälle.

tee se itse lp-levy seinäkello

tee se itse lp-levy seinäkello

Mitäpä mieltä olet tästä projektista?

  Voisitko ajatella lisääväsi lp-levy seinäkellon oman kotisi sisustukseen?

Mikäli innostuit askartelemaan oman seinäkellosi kellokoneistoja löydät ainakin seuraavista verkkokaupoista:

Adlibris

Puuilo

 

Mikäli pidit tästä postauksesta saatat pitää myös seuraavista:

DIY ilmakasvipidike

Tee se itse pöytälokerikko

 

 

4 kommenttia “Tee se itse lp-levy seinäkello

  1. Lp-levyistä saa myös hauskoja kulhoja lämmittämällä niitä uunissa esim kukkaruukun päällä. Netistä löytyy ohjeita tähän. Tuosta kellosta näkisi ajan vähän paremmin, jos viisarit olisivat vaaleat…

    1. Joo meillä onkin yksi sellainen kulho. Sain sen lahjaksi, joten itse en ole sitä ideaa vielä testannut. Ja mitä viisareiden väriin tulee, se oli tilaajan valinta ?.

  2. Kiitän tästä vinkistä – vanha seinäkello sanoi sopimuksensa irti, joten otin tästä inspiraatiota ja virittelin itsekin vähän vastaavanlaisen. Koneisto oli Axxelin, löytyi Motonetistä alta viidellä eurolla. Sen sijaan ripustustamisen suhteen tuli ongelma, en ole vielä päättänyt miten virittelen uuden älppärikelloni seinään kiinni. Olisiko tähän ehdotuksia kun koneistosta ei koukkuapaikkaa löytyny?

    1. Hieno juttu, että sait tästä vinkkiä. Itse varmaan kiinnitäisin pienen taulukoukun joko kuuma- tai pikaliimalla ripustamista varten :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *