Sateenkaari puuhelmistä: Inspiraatiota Instagramista

Sateenkaari kätkee päähänsä aarteen, niin sanotaan. Mä olen jo pitkään ammentanut ideoita ja inspiraatiota omiin aarteisiini Pinterestistä. Pinterestin lisäksi myös Instagram toimii nykyään melkoisena inspiraation lähteenä.  Sekin, kun on täynnä toinen toistaan mahtavampia ideoita, joita tietenkin pitäisi päästä kaikkia testaamaan. Osa ideoista unohtuu nopeasti, sillä uusia ideoita löytyy lähes päivittäin mutta toiset jäävät muhimaan ja odottamaan sitä oikeaa toteutus hetkeä, niin tämäkin.

Instagramissa askartelu ja diy ideoita seuraavat tietävätkin, että kaikenlaiset sateenkaaret on nyt askartelijoiden suuressa suosiossa. Ja mä löysinkin yhden ihan mahtavan idean ourheartbeads tililtä. Alkuperäinen idea on koru, mutta ajatusta hiukan muuttamalla siitä syntyi seinäkoriste. Tässä ideassa yhdistyykin tuo koru ja ne paljon nähdyt makramee sateenkaaret.

sateenkaari

Tämä sateenkaari syntyi puuhelmistä ja bambulangasta mutta työpöydällä odottaa jo seuraava, jonka aion tehdä villahelmistä, joita jäi yli toisesta viikonloppun projektista. Sen projektin tuloksiin pääsette muuten tutustumaan tarkemmin kesällä Kouvolassa.

sateenkaari

Kuten ehkä muistatkin olen mukana eräässä ensi kesän asuntomessuprojektissa ja teen tähän kohteeseen joitakin diy periaatteella valmistettuja yksityiskohtia. Tuota projektia ja sen edistymistä kokonaisuudessaan pääset tarkemmin seuraamaan Instagramissa paja_aukionrivitalot ja Facebookissa Paja-aukion Rivitalot.

 

Aurinkoista alkanutta viikkoa, kevät tulee sittenkin.

 

Mikäli puuhelmet on myös sinun juttusi kurkkaa myös seuraavat postaukset:

Seinäkoriste puuhelmistä

Pom pom Ballerina

DIY unisieppari

2 kommenttia “Sateenkaari puuhelmistä: Inspiraatiota Instagramista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *