Uudet ja vanhat Dermosil tuttavuudet

Nyt, kun joulusta on kulunut tovi, voi jo hyvin arvioida hetken aikaa käytössä olleita  kosmetiikka lahjoja.

Meidän perheen paketteihin oli tänä vuonna, kuten monena vuonna aikaisemminkin pakattu Dermosil kosmetiikkaa. Jouluksihan heitä tulee aina  myyntiin ihania joulupakkauksia, jotka ovat myynnissä vain rajoitetun ajan. Näissä tuotteissa kuten myös muissa Dermosil tuotteissa on hinta-laatusuhde kohdallaan ja pettymyksiä on tullut vain harvoin. Myös omalle erittäin herkälle ja vaativalle ihotyypille nämä tuotteet ovat sopineet vuodesta toiseen.

Red Orange on ollut kestosuosikkini jo pitkään. RAKAS veljeni muisti minua tänä jouluna tällä pakkauksella, johon kuului suihkugeelin lisäksi pieni EDT. Sopivan kevyttä minun makuuni

Omaa rakastani & veljeäni muistin tänä jouluna tällä UUTUUS tuoksulla, suihkugeelin ja deodorantin muodossa. Suihkugeeli on vahvaa kuin pippuri mutta silti raikasta.
Mummun ikääntyville käsille pakettiin käärittiin tätä eheyttävää käsivoidetta. Myös mummum kädet pitivät tästä.
 

Meidän perheen kestosuosikkeja ovat mm.:

1. Intiimisaippua
2. Man suihkugeeli
3. Saksanpähkinä käsisaippua
4. Face extra kasvovoide

Näiden tuotteiden lisäksi meiltä löytyy tälläkin hetkellä melkoisen kattava valikoima Dermosil tuotteita aina keittiösaippuasta aurinkopuuteriin. Seuravaa tilausta suunnittelen kunhan talven tuiskut on selätetty.

Oletko sinä kokeillut Dermosil tuotteita ja mitkä niistä ovat sinun suosikkejasi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *