Syötävän ihana avaimenperä voi olla sinun …arvonta

Sain arvottavakseni syötävän ihanan Handmade Murula enkunlaku avaimenperän.

486066_517349001619142_1772334165_n.jpg

Jotta olet mukana arvonnassa sinun tulee kertoa mistä aiheesta juuri sinä haluaisit minun tekevän postauksen seuraavaksi.

Joten jos haluat tämän syötävän ihanan avaimenperän itsellesi, kommentoi tähän postaukseen. Anonyymit voivat osallistua  nimimerkillä ja jättämällä  sähköpostiosoitteenne kommenttiinne. Jokainen mukana vain yhdellä arvalla.

Voittajan ilmoitan blogissani, joten muistakaahan käydä katsomassa voittaja arvonnan päätyttyä!

Lisää näitä avaimenperiä ja muita Murulan ihanuuksia löydät täältä.

Arvonta alkaa NYT ja päättyy 10.2.2013. Onnea arvontaan!

Satu / Rauharentola - -

22 kommenttia “Syötävän ihana avaimenperä voi olla sinun …arvonta

 1. Tunnetko itsesi suurperheen täystyöllistetyksi äidiksi? Sitä ei ainakaan käydessä huomaa, teillä on aina niin rauhallinen meno. Tyttöjen riehuminen on ihan eri juttu.

 2. Haluan, että kerrot, miten viettäisit lapsivapaan päivän siis jos sellainen olisi mahdollista 🙂 Toivottavasti joskus on 😉

 3. Mää tykkään kaikista sun postauksista, mutta sisustusasiat tulee mieleen 🙂 Ja koska mää luin ylemmät kommentitkin niin uteliaana ihmisenä olisin myös kiinnostunut sellaisesta "Sadun tavallinen päivä" postauksesta 🙂 Sitten olisin vielä kysellyt, että saanko napsaista namut mukaan oman blogin sivupalkkiin niin laittaisin arvontamainoksen?

  1. Mukavia uusia postauksen aiheita tullut. Eipähän tarvitse vähään aikaan miettiä mistä kirjoittelee, kiitos jo tulleista kommenteista. Ja Kiki saat toki laittaa arvontamainoksen blogiisi ♥.

 4. Kaipaan aina vinkkejä kotiruokalistaan. Tuntuu,että aina tekee vaan niitä samoja. Teidän perheen viikon ruoat voisi antaa uusia ideoita meille muille

 5. ♥ blogissasi on monenlaisia kivoja ja kiinnostavia juttuja! Jatka samaan malliin vaan 🙂 ♥ ja kiitos, osallistun mielelläni mukaan arvontaasi!

 6. Minun täytyy korjata sanavalintaa. Tarkoitin kylläkin ylityöllistettyä äitiä. Tulee teille koska vaan, aina kaikki on kunnossa.

 7. Heeerrkullinen palkinto, slurps! Sellainen postaus kiinnostaisi jossa kertoisit siitä miten lapsesi suhtautuvat toisiinsa, onko jossakin iässä ollut mustasukkaisuutta enempi jne, ja mikä on sinusta paras ikäero sisarusten välillä. Yksi arpa mulle!<br />
  -Aada-<br />
  aho_immonen(at)hotmail.com

 8. Eksyin tänne Kikin sivupalkki kuvasta. Oli niin herkku kuva että jotta tulin vilkasee mikä arvonta. :)<br />
  Uutena lukijana vaikea lähteä nyt arvioimaan, mutta yleisesti ottaen blogeissa kiinnostaa ja luen normi arjesta. Minkälaista muiden elämä on. Ei sen kummosempaa.

 9. ihana palkinto 🙂 ! Kaikki postaukset kivoja sisustus, ruoka, lapset jne. Erityisesti kiinnostaisi kaikki lasten kanssa hyväksi koetut kasvatys- ym käytännöt.

 10. Ihanaa mikä palkinto… &amp;quot;laihduttajan unelma&amp;quot;, heh… Eksyin tänne toisen blogin kautta ja kovin kauaa en ole kerennyt selailla, mutta yleisesti ottaen sisustus-jutut kiinnostaa, ja niistäkin SE että: miten sisutaa kauniisti, tyylikkäästi, EDULLISESTI? KIERRÄTTÄEN? 🙂

 11. Kerropa, ovatko kierrätysasiat lasten kanssa esillä ja jos niin, miten lapset ne asiat huomioi ym. Lapsiperheiden kierrätys- ja ympäristökasvatusasiat ovat lähellä sydäntäni.

 12. Minua kiinnostaa lasten (ja miksei aikuistenkin) lukutottumukset. Mitä luette, kuinka usein, käyttekö kirjastossa jne.<br />
  <br />
  Ja haluan ilman muuta osallistua arvontaan!<br />
  <br />
  ~ Anttu

 13. Mitä ihmettä! Ehottomasti nami arvontaan mukaan:) Ne kun muuten ovat kiellettyjen listalla :))<br />
  Saako kaikki lapset joka kerta samaan aikaan kaupasta jotakin??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *