dpn®

Aurinkoista huomenta,

Näin aurinkoisen aamun kunniaksi haluan kertoa teille blogini uudesta yhteistyökumppanista. Minulla on ilo ja kunnia saada DESIGN PAULA NUMMELA yhteistyökumppanikseni.

Niille kenelle tämä tuotemerkki ei ole tuttu niin tässä vähän taustaa; Paula Nummela aloitti dpn® korujen suunnittelun 15 vuotta sitten. Tänään hänen kokoelmissaan on satoja koruja, joille kaikille on yhteistä selkeä ja viimeistelty malli ja tinkimätön laatu.

Minullakin on ilo omistaa Paulan suunnitelema horoskooppikoru hänen uransa alkutaipaleelta (noita koruja saa muuten edellenkin). Lisäksi neiti F:n korulippaasta löytyy ainakin yhdet Paulan suunnittelemat korvakorut ja yksi kaulaketju riipuksineen.

 PIENI HOROSKOOPPIRIIPUS

Omiin henkilökohtaisiin aarteisiini kuuluu myös Paulan laatima astrologinen kartta/luonne analyysi, johon palaan aika-ajoin elämässäni ja löydän teksteistä aina jotain uutta ja hyvinkin paikkansa pitävää ja monta asiaa selittävää tekijää.

Mikäli et ole koskaan tutustunut Paulaan ja hänen koruihinsa kannattaa se ehdottomasti tehdä nyt. Kannatta myös rekisteröityä dpn® sähköpostiklubiin. Klubilaisille Paula lupaa lähettää yksityisiä tuotetarjouksia 7-8 kertaa vuodessa. Tarjoukset ovat myyntikampanjoista jäljelle jääneitä korueriä, sesongin jälkeen poistettavia tuotteita tai sitten tutustumistarjouksena uutuustuotteita erikoishintaan rajoitetun ajan. Paula on sitoutunut tarjoamaan klubilaisille niin houkuttelevia tarjouksia, ettei niistä kerta kaikkiaan voi kieltäytyä.

AQUA MINI TOGGLE BAR RANNEKE

Ja emmeköhän mekin Paulan kanssa keksi teille jonkun mukavan yllärin tässä kevään kuluessa. Kannattaa siis edelleen lukea blogiani ja liittyä lukijakseni tottakai.

DPN® HELMET

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *