LEGO DUPLO kekseliäille taaperoille

Taas buzz buzz buzzataan…

Tällä kertaa saimme buzzattavaksemme LEGO DUPLO rakennus- ja leikkikuutioita. Tämä tuote sisältää 17 helposti käsiteltävää ja kirkkaanväristä palikkaa ja osaa. Mukana mm. ikkunapalikoita, pikkuinen nallekarhu ja leikkialusta.

PicMonkey+Collage.jpg

Lego duplot ovat stereoiden kestosuosikkeja ja niistä rakennellaan vaikka mitä mutta eniten niistä taitaa syntyä koteja/taloja isolle rakennusalustalle. Ja jos oikein muistan juuri Lego Duploista meillä rakennettiin aikanaan ensimmäiset tornit. Legot toimivat rakentelun ohessa myös mm. rahoina ja ruokina. Käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat kekseliäiden taaperoiden käsissä.

PicMonkey+Collage+2.jpg

Tiestitkö muuten että, kun lapsi rakentaa LEGO DUPLO palikoilla, hän kehittää samalla matemaattista ajatteluaan ja taitojaan? Hän tutustuu esimerkiksi käsitteisiin pitempi kuin, isompi kuin, pyöreä, neliö ja niin edelleen.

Vaikka meidänkin LEGO DUBLO kokoelma koostuu minun ja veljeni vanhoista, vähän uudemmista ja ihan uusista palikoista ne kaikki sopivat yhteen toistensa kanssa. Legothan ovat kaiken lisäksi erityisen kestäviä ja ajattomia. Meidänkin LEGO DUBLO palikat laitetaan varmasti aikanaan säästöön odottomaan taas uusia pieniä rakentelijoita.

PicMonkey+Collage+3.jpg

LEGO DUPLO tuoteperheeseen kuuluu monta erilaista palikka- ja rakennussarjaa eri ikäisille lapsille. Lisätietoja löydät  täältä.

Löytyykö teidän lelulaatikoista LEGO DUPLOJA ja oletko koskaan ajatellut kuinka kehittäviä leluja ne onkaan?

Ja jos jollekin Buzzador on vielä ihan uusi juttu niin lyhyesti sanottuna: Buzzador on yritys, joka etsii testaajia erilaisille tuotteille. Buzzaajaksi voi ryhtyä kuka tahansa. Useimmiten buzzattavat tuotteet ovat ilmaisia ja sinun tulee sekä testata niitä itse, että jakaa ja kertoa niistä ystäville. Hauskaa puuhaa, kannattaa liittyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *