Miss Panther

Neiti F:n ehdoton suosikkikuosi on tällä hetkellä pantterikuosi,  ja sitä on nyt kaikkialla: paidoissa, takeissa, housuissa, bikineissä ja korvakoruissa…  Tästä klassikkokuviosta voi helposti saada yliannostuksen, jos maltti unohtuu. Ja sehän meinaa neiti F:ltä välillä unohtua mutta onneksi asukokonaisuudet valitaan vielä yhteistyössä äidin kanssa. Näin vältytään myös siltä ettei lopputuloksena ole ”pikku pissis look”.

pantteri+001.JPG
kevyet ja väljät kesähousut yhdistettynä valkoiseen perus teeppariin

pantteri+003.JPG
Tämä hame toimii myös sukkahousujen ja leggareiden kanssa

Jos vastapainoksi pantterikuosille valitaan jotain yksinkertaista/ yksiväristä niin saadaan ihan kivoja asukokonaisuuksia, jotka sopii nuoren neidinkin tyyliin. Parhaiten pantteri toimii mielestäni pieninä häivähdyksenä, esimerkiksi asusteissa ja yksityiskohdissa. Voisin kuvitella  itsekin käyttäväni esimerkiksi pantterikuvioisia kenkiä tai laukkua yhdistettynä johonkin yksinkertaiseen esim. mustaan asuun.

pantteri+002.JPG
shortsipuku

pantteri+004.JPG

pantteri+005.JPG
Synttärilahjaksi ystävältä saadut bikinit

 Vain pieni pala pantteria riittää 🙂

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *