Tykkään, tykkään: Haaveena kotiäidin unelmien kesätyö

Minäkin siis lähdin tavoitelemaan tuota unelmien kesätyötä! Vaikka aika kaukainen haave se tälläiselle untuvikkobloggaajalle onkin. Mutta se ei ota jos ei annakaan. Tykkäyksiä tarvittaisiin vielä monia monia, jotta päästäisiin edes lähelle kärkikahinoita.
Eli jos tykkäät, niin käyhän tykkäämässä kommentistani/blogista Kideblogien Facebook -sivuilla 9.6.2013 mennessä (tykätäksesi sinun täytyy olla Facebookin kirjautunut käyttäjä). Rauharentola löytyy oikeasta laidasta kohdasta ”muiden viimeaikaiset julkaisut kohteesta Kideblogit” tai vaihtoehtoisesti suoraan tästä . Kiitos tuhannesti  jo tykänneille ja uusille tykkääjille sekä onnea muillekin hakuun ryhtyneille.
 
 
 
 
 
Tykkäämällä äänestät.
Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Tykkään, tykkään: Haaveena kotiäidin unelmien kesätyö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *