DIY Home spa moment

En taida tuntea yhtään äitiä, joka ei kaipaisi hemmottelua ja piristystä välillä niin hektisen arjen keskellä. Ja mikäli kylpylähoitohin ei ole mahdollisuutta hoitoloissa niin voihan kaiken myös tehdä kotona.

Loin eilen itselleni pienen kylpylähetken kotiin: rentouttavaa musiikkia, kynttilöitä, ihon kuorintaa, jalkakylpy, rentouttava suihku ja sauna. Kylpylää ei  meidän pienestä ”saunaosastosta” millään saa, mutta pienellä vaivalla sinne saa viihtyisän tunnelman  kyllä luotua.

sauna+004.jpg

Näillä tuotteilla loin oman pienen spa hetkeni:

– SAULES FABRIKA Kleoptran kylpymaitopussi- greippi
– SAULES FABRIKA Body Scrub greippi
– SAULES FABRIKA kuorinta kivisydän vartalolle
– SAULES FABRIKA vartalojogurtti greippi

malena+001+1.jpg

Jalkakylpy rentoutti ja toi ihanaa ylellisyyttä saunahetkeen ja jalkapohjien kuorinta keventää askelta kummasti.
Vartalon kuorinnalla sain kuolleen ihosolukon poistettua ja iho jäi silkinpehmeäksi. Kivisydäntä pyöritellään  iholla, jolloin öljy alkaa hiljalleen sulamaan ja suolakiteet pääsevät kuorimaan hellästi ihoa. Parhaiten kivi toimii saunan lämmössä lämpimällä, kostealla iholla pyöritellen. Mutta sitä voi käyttää myös suihkussa.
Rentouttavan saunomisen  jälkeen on hyvä kosteuttaa ihoa huolellisesti. Viimeistelin hemmotteluhetkeni greippi vartalojogurtilla

malena+002+2.jpg

malena+003+1.jpg

Beautyshop Malenan verkkokaupasta löydät luonnon hienoimmista raaka-aineista käsitehdyt laadukkaat kosmetiikkatuotteet jolla toteuttaa oman spa hetkesi. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kokovartalon ruusuhoito tai vaikkapa piparminttu-suklaahoito käsille? Ihanalta eikö totta?

malena+004+4.jpg

(DIY home spa:ssa käytetyt tuotteet on saatu testiin blogiyhteistyön kautta.)

Oikein ihanaa ja rentouttavaa alkavaa viikonloppua!

Ja Maiqqu sulle löytyy asiaa täältä. Käyhän kurkkaamassa.

4 kommenttia “DIY Home spa moment

  1. Onpas rentouttavan kuuloista! Saules Fabrikan tuotteet on kyllä ihania! Itselläni kestosuosikkina on ollut jo pitkään Mustikka-Karhunvatukka tuotteet 🙂

  2. Saunassa kyllä jopa tällainen stressimonsterikin rentoutuu, aineilla tai ilman ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *