Across retron kuulumiset

Teksti sisältää mainoslinkin.

Muistatteko vielä ACROSS Retro leikkihaalarin, jonka saimme testattavaksemme aikaisin keväällä? Jos et niin eipä hätää postaus löytyy täältä.  Haalaria on nyt pesty ja pidetty, pidetty ja taas pesty. Välillä kuivatettu ulkona ja välillä taas pyöräytetty kuivausrummussa. Tuloksena on edelleen siisti ja reiätön leikkipuku, jossa värit ovat entisellään niin itse kankaassa kuin resoreissakin. Nepparit ovat paikoillaan ja nekin ovat säilyttäneet värinsä.
Pesunukkaa on kertynyt jonkin verran mutta se johtunee useiden pesukertojen ja kuivausrummun summasta. Mikään kangashan ei kestä ikuisesti.

PicMonkey+Collage.jpg

Anton&Ninan verkkokaupassa on muuten tällä hetkellä alennettuna suurin osa ACROSS retro mallistosta. Mm. juuri tuo leikkihaalari on -50%. Kannattaa piipahtaa kaupassa mikäli nämä söpikset eläimet valloittivat sinunkin sydämesi.

PicMonkey+Collage+2.jpg
kuvat: anton&nina

P.S. Näin tuulisina päivinä pyykki kuivuu nopeasti ulkona ja vaatteisiin tulee niin raikas tuoksu. I love it.

2 kommenttia “Across retron kuulumiset

  1. Mun kokemuksen mukaan Across Retro on ok perusvaate, mut ei mitenkään super-laadukas. Kohtuullisen äkkiä värit haalistuu/haituvaa tulee. Kuuluu market/lindex/Tutta kastiin 🙂

    1. Hinta-laatusuhde on kohdallaan. Ja siihen kaikilta löytyy -luokkaan verrattuna vähän kuosillisesti erillaista vaikka laadullisesti voi juurikin sen sanoa kuuluvan tuohon kastiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *