Minimiehen syysvaatteet

Näitä vaatepostauksia onkin tullut monta monta peräkkäin hih, mutta koittakaahan kestää vielä tämä ja sitten pidetään taukoa vaatteista ja keskitytään ihan muuhun.

Meillä pienin pukeutuu sisävaatteissa pääsääntöisesti kierrätys/kirpparivaatteisiin.Tällä hetkellä vaatekokona on 68/74cm ja tuon kokoisia vaatteita löytyy vielä niin paljon hyväkuntoisina ja lähes uudenveroisina että uusia vaatteita ei paljon kannata kaupasta ostaa. 

Myös syys- ja talvivaatteet koostuu pitkälti käytettyinä ostetuista vaatteista, mutta joukkoon mahtuu myös muutama uutena ostettu vaatekappale. Olen vahvasti sitä mieltä, että myös käytetyistä vaatteista saa sekä silmää miellyttäviä että käytännöllisiä kokonaisuuksia. Kaikilla lapsillani suosin vähän uutta ja vähän vanhaa -tyylillä hankittuja vaatteita.
PicMonkey+Collage.jpg
Blogit ovat nyt pullollaan lasten uusia syysvaatemallistoja ja niiden arviointeja, joten ajattelin myös
itse kantaa  korteni kekoon ja esitellä joitain omia suosikkejani, mutta tällä kertaa tämä ”mallisto” koostuukin pääsääntöisesti käytettyinä hankituista vaatteista. 

ae548544c3b22924c62a04e342ff7-orig.jpg
Popin klassikko raitaa

6dd73e808617c1e86da65c567b40d-orig.jpg
REMU välikausihaalari
SDC12553.JPG
Myllymuksut merinovillainen kypärämyssy (uusi)
SDC12552.JPG
Talvea varten odottelee Jonathan tähtihaalari ja fleecepipo

2 kommenttia “Minimiehen syysvaatteet

  1. Ihana vaihtoehto postaus niiden kaikkien uutuuksien keskelle joita joka blogissa vilahtaa. 🙂 Laitetaan vielä raksi ruutuun Olipas mukava juttu. Näitä lisää, kiitos.

    1. Kiitos Minttu, täytyy jollain tapaa erottua massasta ;). Ja tavallaan yritän tuoda esille sitä ,että muutenkin kuin uuden uusilla voi saada mukavia kokonaisuuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *