Hirveän ihanat kiharat: yksinkertainen ja kaunis

Kun koulu alkoi viime viikolla nti F halusi, että suoristamme hänen hiuksensa. Suoristettujen hiusten käsittely on vaan niin paljon helpompaa. Koko kesä kiharalla ja pituuttakin oli tullut mukavasti lisää ihan varkain. Kiharana sitä kasvua on vaan niin vaikea havaita.

Suoristamiseen käytämme ihan tavallista suoristusrautaa. Hiukset pestiin ensin Mixed chicks shampoolla, jonka jälkeen niihin laitettiin saman sarjan hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Sen jälkeen kuivatus, lämpösuojan sisältävää muotoilutuotetta ja sitten vaan suoristus.

Lauantain nimiäisjuhlia varten nti F suunnitteli itselleen kampauksen, joka sitten yhteistuumin toteutettiin. Varsin yksinkertainen ja kaunis ja äärimmäisen helppo toteuttaa.

index+2.jpg

– tee ensin toispuoleinen jakaus ja ota sen mukaan edestä sopivan kokoinen ”pala” hiuksia.
– pyöritä hiuksia sivulle.
– kiinnitä ne joko pää joko ponnariin tai vaihtoehtoisesti hengettömillä pinneillä kauniisti sivulle
– laita loput hiukset ponnarille
– ja lisää kaunis yksityiskohta; hiuskoriste, kukka tms.

index+3.jpg

index+4.jpg

Onko teillä jotain varmoja vinkkejä kotikonstein onnistuviin kampauksiin?

Hirveän ihanat kiharat: yksinkertainen ja kaunis” kommentit

  1. Kaunis neiti! Minulla on ollut aika lyhyet hiukset aina. Tai no, ennen kouluikää puoleen selkään asti, mutta sen jälkeen jokomihan lyhyt tai korteintaan polkkatukka olkapäille asti. Niistä ei oikein kampauksia ole syntynyt. Nyt mummuiässä tulivat äidiltä perityt luonnonkiharat, jotka ovat kyllä melkoisen vallattomat! Eli niistäkin pääsen nyt nauttimaan lopultakin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *