Kadonneita senttejä & kiloja

Viikko Konjak kuuria takana yhdessä kevennetyn ruokavalion kanssa. Makeanhimo on tipotiessään ja vatsa täyttyy jo pienistä annoksista.

index.jpg

On vaikea arvioida onko Konjakilla ns. plasebo vaikutus vai toimiiko se oikeasti. Noh mutta mikään tässä maailmassa ei ole ilmaista, joten minulle riittää, että tuloksia tulee vaikka sitten  plasebolla.
Ja niitähän tuli. Viikon aikana paino on pudonnut 2,2kg ja senttejä on lähtenyt 1-1,5cm vyötäröstä, reisista, lantiosta ja käsivarsista.

Glugomannan kuidussa on myös se hyvä puoli, että se pitää vatsan toiminnassa. Vaikka olen radikaalisti  vähentänyt mm. viljan syöntiä ei ummetuksesta ole tietoakaan.

Ruokavalioni on nyt huomattavasti normaalia kevyempi (vaikka mahtuu mukaan muutama herkkuhetkikin), enemmän kasviksia ja vähemmän hillareita ja sokeria. Joten sinänsä pudotus ei ole ihme. Mutta tällä kertaa laihduttaminen on kuitenkin tavallista helpompaa, koska kuitu auttaa täyttämään vatsaa eikä näin ollen tarvitse käydä taistelua ainaisen näläntunteen kanssa.

index+2.jpg

Vielä toinen viikko jäljellä ja sitten pohditaan kuinka jatketaan. Konjakilla vai ilman…

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *