Mittojen mukaan tehty viikko 2.

Niin se vaan viuhahti ohitse mittojen mukaan tehdyn ruokavalion viikko 2. Ensimmäisen viikon mielestäni huikean pudotuksen jälkeen lähdin intoa puhkuen toiseen viikkoon. Ruokavalio oli tullut tutuksi ja  se täytti vatsaa juuri sopivasti niin, että olo oli ihanan virkeä eikä nälkä vaivannut.

Omat haasteensa kuluneelle viikolle asetti viikonlopun messut ja ns. reissuruoka. Mutta onneksi sain Artulta hyvät ohjeet ja ulkoruokintakin onnistui hyvin ja oman ruokavalion puitteissa.

 

1.jpg

 

Sitten seuraa kulunneen viikon tunnustukset osio: Lupaa keneltäkään kysymättä sallin itselleni pienen herkutteluhetken lauantaisissa ystäväni Baby shower-juhlissa. Pysyin todellakin kohtuuden rajoissa vain hienoisesti herkkuja maistellen. Se vaikuttiko se paljonkin viikon kokonaispudotukseen jää tässä kohtaa arvoitukseksi. Kaiken kaikkiaan niitä miinuskiloja tuli tälle viikolle 1.3kg. Joka mun matikalla tarkoittaa sitä, että kahden viikon aikana kiloja on lähtenyt -4kg. 

 

2.jpg

 

Tämä viikko vedetään taas täysillä ja tietenkin odotetaan hyviä tuloksia loppu viikoksi. Mitä mieltä olette, sallitaanko pienet hairahdukset vai onko ne ihan no no?

Tälle päivälle tulossa vielä varmaankin koontia viikonlopun messuannista mutaa nyt ihanaa maanantai aamua <3.

(yhteistyössä Personal Trainer Arttu)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *