POMPdeLUX vol.2

Eilen suuntasin jo toisille POMPdeLUX kutsuille viikon sisällä. Nyt mukanani olimyös  nti. F ja minimies. Tarkoituksena oli, että  Nti F. saa valita itselleen vaatteet tulevaa koulukuvausta varten.

Monissa vaatteissa oli kuitenkin liikaa bling blingiä ja kimallusta kuten neiti itse asian ilmaisi. Ja valinta olikin tästä syystä varsin helppo. Ihanaa oli huomata, että “kimalluskausi” alkaa siis olla hänen kohdaltaan ohitse. Ja nyt voidaan sitten keskittyä hieman yksinkertaisempiin vaatteisiin.

index.jpg

Nuo Boston slimfit pants olivat muuten aivan mahtavat. Tarpeeksi korkea vyötärö, pehmeät, joustavaa materiaalia ja istuivat nti F:n päälle todella hyvin. Ja niiden kaveriksi Huntsville paita muodikkaan curryn värisenä. Peruspaita, jossa on kivana yksityiskohtana kapeita kultaraitoja. Pientä luksusta siis mutta ei liiaksi niin, että sitä voi ihan arkenakin käyttää. Ihanan pehmeää materiaalia tämäkin, eikä kultaraidatkaan tuntuneet kutittavilta.

Housuista otimme koon 140cm, jossa löytyi pituudessakin hiukan mutta ei liiaksi kasvunvaraa. Paidan kanssa arvoin pitkään ja hartaasti koon 134/140 ja 146/152 välillä ja päädyin vihdoin tuohon isompaan kokoon. Uskon ja luotan siihen, että ylimääräiset sentit ovat aikaisempaan tapaan lähinnä hihoissa eikä esim. leveydessä. Ja saahan sen sitten vaihtaa, jos se tuntuu hurjan isolta.

Minimiehen vaatekaapissa olisi tilaa muutamalle POMPdeLUX ihanuudelle mutta toistaiseksi ne jäivät pois tilauksesta. Jään odottamaan seuraavia aleja, ehkä ne sitten löytävät tiensä minimiehen kaappiin.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *