Lastenhuoneen lippuviirit

Olen jo pidemmän aikaa himoinnut  saada lippuviirinauhan lastenhuoneen seinälle, ja itseasiassa ajattelin sellaista myös Olo-onnelaan. Mutta huoneiden vaihdon jälkeen avautuikin lippuviirille  aivan uusi paikka täytettäväkseen, nimittäin koristamaan nykyisen lastenhuoneen DIY valkoista valelaskosverhoa. Sitten alkoikin sopivan viirin metsästys. 

Ehdin tutkailla  viirivalikoimia jo jonkin aikaa netissä ja kartoittaa mahdollisuuksia myös teetetyistä lippuviireistä.  Mutkien kautta päädyin tilaamaan viirit (kyllä halusinkin niitä kaksi 🙂 ) mittatilauksena paikalliselta kädentaiturilta. Mami ompeli meille kaksi lippuviiriä, stereoille vaaleanpunaisen tietenkin ja minimiehelle vaaleansinisävyisen.

1234721_10151872685389222_731099036_n.jp

Ja nyt ne ovat vihdoin täällä. 

index+2.jpg

index+3.jpg
index.jpg

index+2.jpg
 Aika söpöt eikö totta?

Lastenhuoneen lippuviirit” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *