Säähän kuin säähän: Reima outlet Tammisto

 index+4.jpg

 
Keskiviikko ilta oli pyhitetty Reima outlet VIP- tilaisuutta varten. Aveciksi sain mukaani mamma ystäväni minulle niin tärkeäksi muodostuneesta tammikuisten (tammikkussa syntyneiden vauvojen) äitien ryhmästä. Kera  lasillisen kuohuvaa & pikkusuolaisten, kuulimme mm. mitä Reimalle kuuluu nyt ja kurkistimme ensi kevään uutuuksiin. Lisäksi saimme mahdollisuuden tehdä ostoksia -30% hintaan samalla kun tutustuimme kauppaan ja sen todella monipuoliseen tarjontaan. Tällä kertaa mukaani ei tarttunut mitään (Voitteko uskoa?!?) ja syy siihen oli tietenkin alkuviikosta postiin saapunut Reiman palkinto lahjakortilla hankittu suurehko paketti. Mutta sen paketin sisältöön palailen myöhemmin.

index.jpg

Saimme siis nähdä myös maistiaisia tulevasta kevään ja kesän mallistosta  ja aika makeita herkkuja onkin tulossa. Raikkaita värejä, froteeta, uv-suojattuja vaatteita ja paljon paljon muuta. Harmillista etten voi kertoa niistä vielä sen enempää mutta lupaan paljastaa muutamia pikku juttuja vähän myöhemmin.

Vaikka myymälä onkin outlet, löytyy sieltä silti koko kuluvan kauden mallisto aina pipoista kenkiin asti. Myymälä on suuri ja avara ja tuotteiden löytyämisen helpottamiseksi ne on jaoiteltu tyttöjen ja poikien vaatteisiin, outlet aarteisiin, newborn vaatteisiin jne. Ulkovaatteet ovat vielä värikoodattu teknisten ominaisuuksiensa perusteella. Asiointi on tehty siis mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Myymälän keskellä on pieni liukumäellinen leikkialue lapsille.Shoppailukin voi siis olla hauskaa myös lapsille.

index+2.jpg
Lasi kuplivaa, mukava avec ja ihania vaatteita niistä oli mukava ilta tehty.

Kotiin lähtiessä saimme vielä mukaan yllätyskassin, joka sisälsi mm.tuon samaisen -30% tarjouksen vuoden loppuun saakka valitsemastaan tuotteesta joten saattaa olla että käyn poimimassa minimiehelle tuon ihanan pikkuisen auto repun.

Kannattaa  ehdottomasti poiketa Reima outletissä mikäli tiesi vie Tammistoon Vantaalle. Tarkemmat osoitetiedot ja aukioloajat löydät TÄÄLTÄ.

index+3.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *