Tonttuilua & arvonta

Tänään se sitten tapahtui, postilaatikkoon kolahti  lorumaisen kujeilevaa tonttupostia Lorusta. Lorun Susanna lähetti tämä ihanat joulumekot stereoille koekäyttöön. Suurkiitos Susanna.
Loruhan on pieni ekodesignmerkki, jonka valikoimista löytyy toinen toistaan ihanampia vaatteita ja asusteita tytöille. Iloisia värejä & ripaus romantiikkaa saa pienen tonttutyttösen sydämen sykkimään entistä kovemmin.

index+3.jpg
index+5.jpg

Molempien tyttöjen mekkojen koko on 3-5 vuotta, ja se näyttäisi olevan juuri passeli vähän vajaa neljä vuotiaalle. Toinen sai punaisen taskumekon (klik) ja toinen taas kukallisen perhoshihamekon (klik). Taskumekon materiaali on  100% puuvillaa. Hihat on pehmeää, kotimaista puuvillatrikoota. Perhoshihamekko taas on valmistettu kierrätyskankaasta. Tonttulakki on puuvillatrikoota ja sen ympäri kiertää kaunis puuvillapitsi. Perhoshihamekon kruunaa joko rinnassa tai hiuksissa käytettävä koru, jotka nekin siis kuuluvat Lorun valikoimiin.

index+4.jpg

index+2.jpg
Taskumekkoa voi käyttää sellaisenaan yhdistettynä sukkahousuihin tai vaikkapa leggareihin. Perhoshihamekon alle voi sitten pukea joko lyhyttä tai pitkää hihaa ihan oman mielensä mukaan. Vaikka tontuilla tunnetusti onkin vikkelät jalat nämä mekot ja lakki pysyvät takuuvarmasti menossa mukana.
Joko sinä olet nähnyt vilauksen nurkan takaa kurkkivasta punalakista tai kuullut kulkusen kilahduksen? Jos et niin ehkäpä tontun lakki onkin pudonnut kiireessä tai kutistunut kesän aikana (niin tapahtuu myös tonttulakeille). Eipä hätää, me arvomme Lorun kanssa yhteistyössä yhden ihanaisen omavalintaisen tonttulakin. 
Ja tässä tulevat arvonnan säännöt:
1 arpa, kun kerrot millainen lakki olisi se kaikkein ihanin. Vaihtoehdot löydät täältä.
 2 arpaa jos olet lukijani/liityt sellaiseksi nyt Google lukijapaneelissa ja jätät kommentin
3 arpaa, kun jätät kommentin, olet lukija ja menet Rauharentolan  FB sivuille tykkäät niistä ja lisäksi piipahdat tykkäämässä myös Lorun sivuista…. ❤ 
Ja linkittääkin toki saa vaikka siitä ei ylimääräistä arpaa saakaan. Hyvää joulumieltä kasapäin kylläkin. 

Mainitse kommentissasi monellako arvalla olet mukana. 
Ja jos et seuraa blogiani päivittäin, liitäthän kommenttiisi toimivan sähköpostiosoiteesi.  
index+7.jpg
Arvonta alkaa nyt ja päättyy 8.12.2013 klo. 23.59
Onnea arvontaan!
yhteisty%C3%B6.jpg

38 kommenttia “Tonttuilua & arvonta

  1. Tonttulakki punainen tähti on suosikkini. Olen lukijan kahdella arvalla mukana kivassa arvonnassa.<br />

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *