Se on miun myssykkäin

Vaikka ulkona onkin täysi talvi on meidän katseet käännetty jo kevääseen. Ja koska rakkauteni froteeseen ei näytä sammumisen merkkejä teetätin minimiehelle kaksi froteelippistä odottamaan aurinkoisia kevätpäiviä. Isosiskotkin rakastuivat tähän hattumalliin niin, että heille teetätetään samanlaiset kunhan vaan päästään kuosista yhteisymmärrykseen (siinä voi vierähtää tovi).

Näiden lippisten tekijä löytyi muuten alunperin huutiksesta. Tiedustelun jälkeen selvisi, että niitä saa myös mittatilaustyönä ja siitäkös meillä innostuttiin. Valinnanvaikeus meinasi iskeä kuoseja valitessa. Lopulta päädyin kuitenkin tähän limen vihreään ja  tummanruskeaan froteeseen vaikka loppusuoralle pääsikin muutama kirjavakin vaihtoehto. Nämä yksiväriset on kuitenkin helpompi yhdistellä vaatetukseen kuin vaatetukseen.

hattu+2+002.JPG
lippis: Viivin verstas // body: Marimekko // housut: Metsola // formula-auto:Brio
Hattu+031.jpgHattu+029.jpg
Hattu+019.jpg

Mikäli kiinnostuit niin näitä saa siis tilata Viivin Verstaan Viiviltä sähköpostiosoitteesta jokuihmeviivi(at)gmail.com.
Kokoja löytyy vauvasta vaariin ja kuosejakin vaikka kuinka monta. Blogista löytyy juuri päivitetty kangaslista eli ei kun vaan valitsemaan ja tilailemaan. Hintakaan ei päätä huimaa eikä kukkaroa kovasti kevennä (15 eur/kpl).

 Ja aika ihqu on tämä lippis vai mitä?

—- Mainos alkaa —-

—- Mainos päättyy —-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *