Mansikkapaikka

Sain maanantaina viestin ystävältäni. Haluatko mansikantaimia? Mä mietin onko meidän penkissä tilaa mansikoille mutta ystäväni totesi, että ”täräytät siihen vaan ja sato on taattu!” Käskystä kiikutin ne meille ja täräytin taimet maahan, jossa ne nyt on pienten puutarhurien ihmeteltävänä. Suurta mansikkasatoa odotellaan sitten ensi vuonna vaikka innokkaat pikkupuutarhurit ovat näkevinään siellä jotain pientä ja punaista jo nyt.

 

 

 

2.jpg

 

5.jpg

 

Mä olen näissä mansikkahommissa ihan untuvikko, joten kaikki vinkit tämän meidän pienen mansikkapaikan hoitamiseen on tervetulleita.

 

4.jpg

 

1.jpg

 

Mansikkaista keskiviikkoa murut.

 

 Note: Liian syvälle istutetut taimet on nyt nostettu niin, että niiden kasvupiste on näkyvissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *