Kesäkassin monta minää

Ajattelinpa esitellä teille jo aikaisemmin tällä viikolla postauksessa vilahtaneen kesäkassin hiukan tarkemmin. Tämä kassi siis löytyy Kauniin Coton valikoimista ja ken sitä on jo siellä ehtinyt käydä kurkkaamassa tietää, että se näyttää hiukan erillaiselta kuin postauksessani. Ai miksikö? No mä ”taioin” maalaisromanttisesta kassista hiukan city lookin sopivamman version juuri ennen meidän matkaa.

 

RISTEILY%20001.jpg

 

RISTEILY%20002.jpg

 

Ajatuksenani oli ensin alkuun käyttää kapeaa vaaleanbeigeä ihan tavallista vyötä joka olisi sointunut lenkkeihin lähes täydellisesti. Mutta koska sen pituus ei riittänyt kassin ympäri siirryin suunnitelmaan B. Juuttinaruvyö oli sopivan mittainen ja sai aikaan sen hakemani city lookin.

 

RISTEILY%20006.jpg

 

Kumpiko tyyli puree sinuun paremmin romanttinen vai tämä toinen? Vai laittaisitko koristeeksi kenties jotain aivan muuta?

Ihanaa päivää <3!

 

(Kassi saatu osana blogiyhteistyötä)

 

2 kommenttia “Kesäkassin monta minää

  1. Hei! Terveiset Linkkibileistä, josta tänne seikkailin. 🙂 Kiva laukku, ja ihmeekseni muhun puree enemmän toi jälkimmäinen tyyli. Ihmeellistä siksi, että yleensä pitsi iskee eniten. 😉

    1. Jee mietinkin tässä juuri, että eksyyköhän kukaan linkkibileistä Rauharentolaan. Mukavaa siis kun kävit ja tervetuloa uudelleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *