Lounassalaatti a’la Rauharentola

Ruokapostauksia ei ole tullutkaan aikaan vaikka meillä kuitenkin syödään kokoajan. 2 lämmintä ruokaa päivässä, välipaloja, aamupaloja, huikopaloja ja vaikka sun mitä. Näin lämpimillä ilmoilla ruoan valmistaminen on kuitenkin varsin hikistä puuhaa ja oikeastaan ei tee edes mieli syödä mitään raskasta ja lämmintä. Lounassalaatti uppoaa kaikille ja reseptejä löytyy monia. Tässä yksi sellainen.

 

24.7%20003.jpg

 

Raikas tonnikalainen lounassalaatti

 

tonnikalaa mausteöljyssä (basilika, valkosipuli, tilli)

jääsalaattia

kurkkua

ananasta

aurinkokuivattuja tomaatteja

kananmunia

keitettyä riisiä

raejuustoa

 

24.7%20004.jpg

 

24.7%20001.jpg

 

Hyvä lounassalaatti on jo yksistään niin  täyttävä ettei siksi vaadi ehdottomasti  leipää seurakseen. Mutta mikäli haluaa vähän jotain ekstraa niin esimerkiksi seesaminsiemen grissinit sopivat tämän salaatin kanssa loistavasti.

 

24.7%20005.jpg

 

Kokeilkaahan tätä vaikkapa tulevana viikonloppuna.

 

Aurinkoa & lämpöä viikonloppuusi.

 

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *