Alelaarin Orange Girl

En tiedä onko helle pehmentänyt pääni mutta eilisiltä pesuaineostoksilta mukaan tarttui ihanan raikas oranssiraidallinen toppi ja oranssit baltsut. Normaali vaateväriskaalani rajoittuu usein mustaan valkoiseen ja siniseen, ns. perusturvallisiin väreihin. Ja oikeastaan harvemmin tästä kaupasta tulee edes vaatteita katselleeksi.

Myönnetään, että ensin  kyllä katselin mustia ihanan yksinkertaisia pyöreäkärkisiä ballerinoja, jotka aiemmin tällä viikolla taisivat vilahtaa bloginaapurissa. Mutta muutaman metrin kävely pitkin kaupan käytäviä kertoi, että ne tulisi painamaan mun varpaiden tyveä. Ja siksi ne jäivät hyllyyn ja mukaan lähti nämä oranssit, jotka tuntuivat jalassa uskomattoman hyvältä ollakseen muutaman euron hintaiset. Varsinaiset mukavuuskengät siis. No joo myönnetään, ehkä hiukan tossujen näköisetkin.

 

orange%20girl%20009.jpg

 

orange%20girl%20004.jpg

 

orange%20girl%20003.jpg

 

Nämä alelöydot siis suoraan Tarjoustalon alelaarista. Ei ehkä paikkana  ihan muodin Mekka mutta kelpo löytöjä pikkurahalla. Vai mitä mieltä olette?

Let the sun shine <3

 

 

 

 

 

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Alelaarin Orange Girl

  1. Kyllä vaan voi Tarjoustalostakin tehdä löytöjä! Olisi ehdottomasti mustana tuollaiset lähteneet minunkin matkaan, jos olisi sattunut kohdalle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *