8 tuotetta & 8 kymppiä = kylpyhuoneen stailaus

Eräs tuttavani kyseli edullisia vinkkejä kylpyhuoneen stailaamiseen ja päätinkin koota edullisen stailauskollaasin teidänkin nähtäväksi. No joo tässä kollaasissa on vähän oma lehmä ojassa ja voisin hyvinkin napata siitä joitakin elementtejä myös omaan kylppäriimme.

 

Collage.jpg

 

Collage%203.jpg

 

Varsin veikeä on tuo hakaneulan muotoinen koukku, joka toimisi katseenvangitsijana aivan varmasti. Lasisen kyntilälyhdyn sisään voisi vaikkapa laittaa pumpulipalloja tai pumpulipuikkoja. Niitähän joka wc:ssä tarvitaan eikös?

 

Collage%202.jpg

 

Wc- pönttöön saa hiukan särmää vaihtamalla kannet vaikkapa tälläisiksi teräksen värisiksi.

Mitäpä pidätte tästä?

 

P.S. H&M verkkokaupassa on tämän viikon loppuun asti kampanja, jolla tilaukselleen saa ilmaisen toimituksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *