Syksyinen vitamiinicocktail

Kuka muu tunnustaa unohtavansa vitamiinit tahallaan tai ihan vahingossa kesän ajaksi. Minä ainakin. Syksy tuo mukanaan sitten tutun purkkirivin ja päivittäiset vitskurutiinit. Ja nyt, kun syksyinen vitamiini arsenaali on hankittu ja ystäväpiirissäkin siitä  keskusteltiin, mitkä ovat ne kunkin perusvitskut vai onko niitä ollenkaan. Ajattelin, että kerron nyt myös teille mitä mun purkeista löytyy.

 

vitamiinit%20001.jpg

 

Omega 3:sta yleiseen hyvinvointiin ja monityydyttymättömien rasvahappojen saantiin. C-vitamiinia ja sinkkiä iholle, hiuksille ja kynsille. Ja D-vitamiinia tietenkin ylläpitämään elimistön kalsiumtasoa. Nämä siis mahdollisimman terveellisen ja monipuolisen ruokavalion apuna vitamiinien ja mineraalien saamisessa.

 

vitamiinit%20006.jpg

 

Ensimmäistä kertaa tilasin omat luottovitamiinini Dermosililtä, C-vitamiini ja sinkki löytyikin sieltä mukavasti yhdistettynä samaan purkkiin.

Lapset meillä napsivat monivitamiinivalmistetta, jossa yhdessä tabletissa on 15 erityisesti lapsille suositeltavaa vitamiinia ja hivenainetta mm. vastustuskyvylle tärkeitä D3-vitamiinia, C-vitamiinia ja sinkkiä.Pitkälti samoja juttuja siis. Raikas purutabletti sujahtaa masuihin mukisematta.

 

vitamiinit%20002.jpg

 

Mitä vitamiineja sinä popsit purkista?

6 kommenttia “Syksyinen vitamiinicocktail

 1. Samoja vitamiineja kuin sinä, sekä lisäksi vielä B-vitamiini ja säännöllisen epäsäännöllisesti magnesium : ).

 2. Itse suhtaudun jonkin verran skeptisesti purkista napsittaviin vitamiineihin ja niiden luonnolliseen imeytymiseen. Tästä syystä omegaa lukuunottamatta meillä napsitaankin vitamiineja purkista enemmän ja vähemmän säännöllisen epäsäännöllisesti. Talvella säännöllisemmin kuin näin kesäaikaan. <br />
  <br />
  Dermosilin tuotteet ovat tuttuja näitä ravintolisiä lukuunottamatta. Ehkä voisin syksyllä tsempata ja ostaa kokeeksi 🙂

  1. Myös mulle nämä Dermon ravintolisät ovat ihan uusi tuttavuus vaikka muutoin Dermon vakioasiakas olenkin.

 3. Mä olen tosi huono napsimaan _mitään_ vitamiineja mihinkään vuodenaikaan, yritän kovasti syödä tarpeeksi monipuolisesti ja onhan se kyllä aika haastavaa..<br />
  Ipanat syövät jotain mansikanmakuista monivitamiinia, sekä mölleriä lusikasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *