”Likkojenlenkki”

Vähintään kerran viikossa, yhdessä kävellen tai välillä jopa kevyesti hölkäten. Mä ja nti F. Me siis päätettiin ottaa ohjelmistoon äiti-tytär lenkkipäivä, ”likkojenlenkki”. Yhteistä aikaa, kuntoillen ja rupatellen. Mistään ryppyotsaisesta urheilusta tässä ei todellakaan ole kyse vaan mukavasta yhdessäolosta ja siinä ohella kuntoilemisesta.

 

3.jpg

 

2.jpg

Kengät: Reebok

 

Ekalle lenkille otettiin oikein kamerakin mukaan ja kuviakin räpsittiin. Mutta joo, mun osalta pitäydytään ihan vaan näissä jalkakuvissa, ehkä sitten muutaman kuukauden jälkeen jotain muutakin (ehkäpä siinä mulle tavoitetta kerrakseen). Kamera oli armoton ja mulla taisi olla liian ruusuinen käsitys olemuksestani. Totuus oli kai jotain siskonmakkaran ja maatuskan välimaastoa.

 

8.jpg

Kengät : Avia Maximus

 

Jos lenkkeilijä ei ollut kovin kaunis näky niin lenkkimaisema oli sitäkin kauniimpi. On ihanaa asua täällä luonnon helmassa peltojen keskellä ja järvien läheisyydessä.  Ja kylätie oli niin kaunis ja hiljainen.

 

5.jpg

 

6.jpg

 

7.jpg

 

4.jpg

 

”Even a short run is better in the long run.”

                                                   And it’s our time.

 

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Ihanaa loppukesän viikonloppua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *