Porraskori

Tuskin olemme ainoita, joilla lasten tavarat eivät pysy lasten omissa huoneissa vaan lähes päivittäin keräilen lasten tavaroita alakerrasta, jonne ne on levitelty ympäriinsä. Ja koska stereoiden huone on yläkerrassa kokosin tavarat usein portaille, josta toivoin niiden kulkeutuvan omistajiensa kanssa takaisin yläkertaan. Toive jäi tässä kohtaa haaveeksi ja moni tavara jäi asumaan portaikkoon luoden varsin epäsiistin vaikutelman.

Siksipä sijoitin meille kirpparilöytönä (ilman sen tarkempaa käyttötarkoitusta valmiiksi miettynä) meille tulleen Ikean Komplement korin portaikon keskivaiheille ja kori toiimikin nyt sen kaiken irtotavaran keräyspaikkana. Ja nyt kaikki stereoiden huoneeseen kuuluva odottaaa siirtoa yläkertaan huomattavasti siistimmin. Uskokaa tai älkää mutta välillä, erittäin harvoin tosin kori kulkeutuu yläkertaan ja se tyhjenee ihan lasten toimesta.

 

1.jpg

 

2.jpg

 

3.jpg

 

Riviera Maisonilla on muuten ollut valikoimissaan juuri tähän tarkoitukseen tarkoitettu kori jossa varsin osuva tekstikin ”upstairs please” mutta tuo kori on meidän sisustukseen hiukan liian romanttinen ja siksi olenkin tyytynyt ihailemaan sitä vain kuvissa. Note: Jos ihastut tuohon RM koriin niin edullisemman vaihtoehdon löydät täältä .

 

Ihanaa aurinkoista lauantai päivää teille. Meillä siivoillaan entäpä teillä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *