Scalp treatment shampoo Dermosil

Ehei en saatunut tätä tuotetta blogiyhteistyön myötä vaan päädyin kokeilemaan sitä ystäväni suosittelemana. Ja nyt mekein pullollisen tätä shampoota käyttäneenä voin lämpimästi suositella sitä päänahan ongelmista kärsiville. Itselläni on keskivaikea päänahan psoriasis ja on ollut melkoisen haastavaa löytää shampoo, joka ei ärsytä ja kutita päänahkaa entistä enemmän.

 

shampoo%20003.jpg

 

Tämä shampoo osottautui pelastuksekseni ja käydessäni viimeksi kampaajalla, kampaajakin totesi, että älä ihmeessä vaihda shampoota jos olet hyvän ja kutittamattoman löytänyt. Vaikka ohjeessa suositellaankin käyttämään tätä kuuriluontoisesti olen rohkeasti käyttänyt sitä nyt päivittäin pullollisen verran ja se on rauhoittanut päänahan kutinaa kuitenkaan hiuksia kuivattamatta. En myöskään tarvitse lääkeliuoksia niin paljon kuin aikaisemmin. Positiivista siis sekin.

 

shampoo%20004.jpg

 

Pullon hinta ei myöskään päätä huimaa muihin hilseshampoisiin verrattuna. 250ml pullo maksaa noin viisi euroa. Tuotteen sisältämä menthol tekee shampoosta ihanan raikkaan tuoksuisen. Tuoksu jää hiuksiin pesun jälkeen juuri sopivan voimakkaana. Tämä on oikeasti vaan ihan super.

 

shampoo%20008.jpg

 

Nyt oikein mukavaa sunnuntaita. Pus!

2 kommenttia “Scalp treatment shampoo Dermosil

  1. Kiitos tästä vinkistä! Mulla on ollut päänahan kanssa ongelmia jo monta vuotta, enkä oikeen ole löytänyt sopivaa ainetta. Ainoastaan raskaus on helpottanut päänahan kuivumista, kun ei tarvii pestä hiuksia niin usein.

    1. Kokeile ihmeessä, jos ei sulle jostain syystä sovi niin ei olisi rahallinen menetys. Tule ihmeessä kertomaan sitten käyttökokemuksiasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *