Tuhat ja yksi yötä ألف ليلة وليلة

Mikäli näin syksyn tullen kaukokaipuu iskee voi sisustukseen tuoda pienin yksityiskohdin vaikkapa ripauksen marokkolaista tunnelmaa. Se sopii todella hyvin myös pelkistetyn, vaalean skandinaavisen sisustuksen mausteeksi. Simsalabim ja muutamalla harkitusti valitulla eksoottisella sisustustuotteella voit saada vaikka mitä mielenkiintoista aikaan. Muutokseen ei oikeasti tarvita kuin muutama pikku juttu kuten jokin tekstiili tai koriste-esine. Mutta kuten ruoan maustaminen tämäkin on kuitenkin taitolaji, vähän on vähän ja liika on liikaa.  Tässä muutamia rentoja ja luonnonläheisiä marokkolaisia viboja, joita voisin itse valita mausteeksi meidän kotiin.

Zoco%20Home%20palmerie-4-L.jpg

DSC_9596-XL.jpg

Kuinka jännittävää olisikaan lukea lapsille vanhaa berberi satua villisorsasta, korpista ja ketusta marokkolaisen lyhdyn loisteessa. Mitäpä muuten luulette, kuka siinä sadussa nappasi pidemmän korren?

DSC_9626-L.jpg

Zoco%20Home%2C%20hamam%20bowl-6%2089.jpg

Zoco%20Home%20Marrakech%20ceramic-2-XL.j

Kuvat: Zoco Home

Tuhat ja yksi yötä, lumoaa mut vieläkin. Entäpä sut?

—- Mainos alkaa —-

—- Mainos päättyy —-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *