Have you seen my jeans?

Nti F ei ole mikään farkkujen ystävä nro 1 mutta nämä Blingon Luca Kids Baggy Pantsit saivat hänenkin mielensä muuttumaan. Kuten kuvista huomaatte nämä farkut eivät kiristä eikä purista stretchin ansiosta ne venyvät juuri sopivasti. Baggy malli mahdollistaa sen että, niitä voidaan pitää monella tapaa enemmän tai vähemmän roikottaen. Näissäkin kuten nykyään monessa muussakin merkissä vyötäröä saadaan säädettyä kuminauhalla (kaikki rimpuloiden äidit tietää kuinka tärkeä tämä ominaisuus on). Lahkeensuissa on kuminauhat joten myös lahkeen pituutta voi helposti säädellä oman mielensä ja muun pukeutumisen mukaan. Bonuksena paketin pohjalla, näitä äitikin käyttäisi. Huoh, olisin siis tilannut vastaavanlaiset myös itselleni mutta mun koossa ne oli harmillisesti loppuunmyyty.

 

Luca%20baggy%20pants%201.jpg

 

Luca%20baggy%20pants%205.jpg

 

Luca%20baggy%20pants%204.jpg

 

Luca%20baggy%20pants%203.jpg

 

Luca%20baggy%20pants%202.jpg

 

Nti F:n koko näissä farkuissa on 146/152 vaikka normaalisti hän taitaakin poikkeuksetta käyttää kokoa 152/158. Kasvunvaraa jää vielä vyötärölle eikä pituuskaan jää ihan hetkeen naftiksi.Eli kooksi kannattaa ehdottomasti valita yksi koko normalia pienempi. Housut löytyy farkkuisena täältä ja rusehtavan värisenä täältä.

 

Sutjakkaa sunnuntaita ihanat <3.
 

4 kommenttia “Have you seen my jeans?

  1. Kivan oloiset farkut! Meillä ei lapset myöskään ole innostuneita farkuista niiden epämukavuuden vuoksi, mutta nämähän vaikuttavat melkein yhtä kivoilta kuin lökärit! Kaunis mallikin siellä 🙂

    1. Mä kokeilin tästä sitä aikuisten versiota ja olivat oikeasti ihan super mukavat jalassa. Kiitos Marika 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *