Parhaat piparit

Kun kysymys on valmispipareista mä olen aina liputtanut Annas pipareiden puolesta. Tämä jouluna listan kärkipaikan sai kuitenkin Fazerin uutuus PIPARIPARI. Nti F toi näitä kotiin jokunen viikko siitten Fazerin tutustumiskäynniltään ja voi nam mitä herkkua.

 

DSC_0037%20rauharentola.jpg

 

Vaikka ne maistuvat ihan sellaisenaan niin niillä voi myös koristella muita jouluisia leivonnaisia. Meillä meinataan ainakin testata se ihana juustokakkuohje, joka löytyy piparipaketin kyljestä.

 

DSC_0036%20rauharentola.jpg

 

No miltä ne sitten maistuvat? Kotona perinteisellä piparitaikinalla leivotuilta, sopivan rasvaiselta ja mausteiselta. Koostumus ei ole liian tiivis vaan sellainen keksimäisen rapea. Maistakaa ihmeessä niin tiedätte.

 

Piparinmakuista torstaita.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *