Joulukuu.

Viikonloppuna virittäydyttiin jouluiseen tunnelmaan oikein urakalla. Ensin perjantaina pienten ihmisten pikkuruisilla jouluilla, lauantaina Tallinnan vanhankaupungin joulutorilla joulun mauista ja tuoksuista nauttien varsin jouluisen lumisissa tunnelmissa ja sitten vielä sunnuntaina ripaus myyjäisiä ja käsintehtyjä ihanuuksia.

 

DSC_0029.jpg

 

Rauharentolassa keskitytään tästä päivästä lähtien enemmän tai vähemmän jouluisiin asioihin ja muut asiat jätetään suosiolla joulun jälkeiselle ajalle. Tiedossa on jouluruokaa, jouluherkkuja, joulukoristeita, kynttilöitä, joulupaketteja,  sekä kaikkea muuta jouluhömppää. Toivottavasti saan meidän odottavan  joulutunnelman välittymään myös sinne bittiavaruuden toiselle laidallekin.

Ja jos sulla sattuu olemaan joku erittäin hyvä jouluinen juttu muillekin jaettavaksi niin näpyttele muutama rivi tekstiä ja räpsi jokunen kuva laita tulemaan sähköpostilla Rauharentolaan, niin julkaisen niitä tässä joulukuun kuluessa.

 

Tästä se sitten lähtee, hyvät naiset ja herrat se on nimittäin joulukuu.

 

 

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *