Haaste: Ei budjettia & ei rajoja joululahjakollaasit

Sain La Petite Princesse blogista haasteen, jonka ideana oli luoda kolme joululahjakollaasia joissa ei ole mitään järkeä. Tuotteet saavat siis olla minkä hintaisia tahansa ja kuinka irrationaalisia tahansa, lähtien vaikka omasta lentokoneesta (kuka sellaisesta sitten unelmoikaan). Jos saisit ihan mitä tahansa, mitä valitsisit?

Kolme kollaasia, yksi sinulle, yksi hänelle ja yksi ystävälle tai vaikkapa lapselle. Ei budjettia, ei rajoja.
Mukava ajatusleikki, jossa mä päätin kuitenkin pitää järjen jollakin asteella mukana. Ja syntyi nämä kollaasit.

 

Collage%202.jpg

 

Omaani kuuluisi ehdottomasti muutama haaveissa vain ootko mun juttu, kuten Joutsenen untuvatyynyt ja -peitot. Lisäksi haaveilen suuresta lattiavalaisimesta ja mikä sopisikaan korkeaan tilaan paremmin kuin Twiggy. Eteinen kaipaa uutta tuolia ja sinne omiaan olisi Gubi 5 tuoli.

 

Collage.jpg

 

Omaa rakasta hellisin uusilla Golf -varusteilla ja tae uusiin ihaniin ruokanautintoihin olisi Sarpanevan valuurauta pata. Pataruoat taitaa nimittäin olla meidän keittiön Master Chefin parhaimmistoa.

 

Collage%203.jpg

 

Pienille rakkaille ihanaakin ihanampi AVA ROOMIN kerrossänky, Georg Jensenin kauniita lasten aterimet sunnuntai päivällisiä varten. Aarnion Pony leikkikaveriksi alakerran lastenhuoneeseen ja tietenkin uusinta tietotekniikkaa esiteinille.

 

Millaiset kollaasit syntyisivät White & Fresh Irina, Checklist Heidi ja Amalian helmiä Amalia, jos raha ei asettaisi rajoja?

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Haaste: Ei budjettia & ei rajoja joululahjakollaasit

  1. Kivoja juttuja olit valinnut! Kiitos haasteesta – kyllähän sitä pari juttua heti tuli mieleen… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *