Valokartio.

Voihan pimeys sentään. Mun valonkaipuu hipoo pilviä, ja jotain on keksittävä. Eilen aamulla hain pihavaraston uumenista jo varmaan kymmenen vuotta vanhan Askon valokartion, jonka pienet tuikut ovat jo aikoja sitten hiipuneet. Olin kuitenkin säästänyt kartiota ajatuksella, että kyllä mä sille jotain jonain päivänä keksin ja nyt koittikin se päivä. Heittäydyin rohkeaksi ja laitoin vähän bling blingiä makuuhuoneseen.

 

DSC_0126%20rauharentola.jpg

 

Irrotin kartion ympäriltä harmaan narumassan (hyi että se olikin pölisevää) ja sisältä rikkoutuneet tuikut. Kierittelin ympärille vähän lisää rouheaa rautalankaa ja viimeistelin Airam Vella valosarjalla. Tästäkin sarjasta oli jokunen tuikku palanut mutta eipä tuo haittaa mitään.  Ja voila, syntyi tunnelmakartio makuuhuoneen lipaston nurkkaan.

 

DSC_0124%20rauharentola.jpg

 

 Nukkumaankin pystyttiin oikein hyvin tuossa pienessä valonkajossa. Eli tunnelmanluonnin lisäksi toimii myös hyvin yövalona.

 

DSC_0122%20rauharentola.jpg

 

Kynttilöitä, tunnelmavaloja, lämmintä tunnelmaa kovin todennäköisesti mustaan jouluun. Millä sä valaiset synkkiä päiviä ja pimeitä öitä?

6 kommenttia “Valokartio.

    1. Sanopa muuta, mä en yleensä koskaan kaipaa lunta mutta tänä vuonna tämä pimeys on jotenkin kokonaisvaltaisempaa ja lumi se vähäinenkin piristäisi ja valaisisi kummasti.

  1. Tuo pimeys on niin ankeaa. Täällä oli tosin viime yönä satanut lunta! Maa oli ihanan valkoinen herätessäni, mutta koska lämpötila on plussalla, niin nyt jo kadut ovat muuttuneet pelkäksi harmaaksi sohjoksi. <br />
    <br />
    Kotona vain kynttilät ja tuikut palamaan, ja pieniä valonlähteitä ympäri kämppää, niin ainakin sisätiloissa on kiva tunnelma :).

    1. Mäkin muistan nähneeni myöhään illalla häivähdyksen valkoisesta mutta se taisikin vaan olla unta eikä lunta. Onneksi tunnelman saa monella muullakin tapaa &hearts;.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *