Mary Kay meikki-ilta

Viime viikon perjantai ilta kului meikkien ihmeellisessä maailmassa, uusiin väreihin, tekniikoihin ja välineisiin tutustuessa. Kaikki tämä oman ruokapöydän ympärillä vain minä ja Mary Kay ihonhoitokonsultti Jutta.

 

DSC_0179%20rauharentola.jpg

 

Jutta antoi mulle ihan ensimmäiseksi ihoanalyysi-kaavakkeen, jonka sain täyttää. Kaavakkeen ja pienen juttutuokion perusteella hän sitten valitsi juuri mun iholle sopivat tuotteet.  Yhdessä  mietittiin sopivia värejä ja meikkiä tekiessäni Jutta opasti tuotteiden käyttössä ja erillaisissa tekniikoissa. Meikin tein itse Jutan hyvässä opastuksessa.

 

DSC_0181%20rauharentola.jpg

 

Ihanan ja rentouttavan hetken lisäksi löysin vihdoin sen kauan kadoksissa olleen mulle oikean meikkivoidesävyn. Pääsin kokeilemaan mulle uusia värejä ja jopa huulipunistakin löytyi ihanan neutraali sävy.

 

DSC_0182%20rauharentola.jpg

 

DSC_0186%20rauharentola.jpg

 

Illan päätteeksi yksinkertainen arkimeikki oli valmis. Vielä hiukan harjoittelua ja i’m back to businness.

Mary Kay meikki- ja tai ihonhoitoilta on muuten täysin maksuton eikä sido mihinkään. Toki tuotteita voi halutessaan tilata konsultilta tilaisuuden jälkeen. Sellaisen voi järjestää vaikkapa 4-5 ystävälleen mutta mä sain nyt tälläisen ihan specialin henkilökohtaisen opastuksen.

 

Onko sulla kokemusta Mary Kayn ihohoitotilaisuudesta tai meikkiopastuksesta?

4 kommenttia “Mary Kay meikki-ilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *