Tarkastelussa Jokanaisen pukeutumisopas

Nyt käydään  sitten ihan randomina mun fiiliksen mukaan Löydä oma tyylisi kirjan kimppuun. Kirjan sain osana Kikka Sepän kanssa tekemääni yhteistyötä pukeutumisneuvontaan liittyen. Sen on tarkoitus täydentää varsin informatiivistä pukeutumisneuvontasessiotamme mutta yhtälailla se toimii myös hyvänä pukeutumisen käsikirjana ilman erillistä pukeutumisneuvontaakin.

 

DSC_0266%20rauharentola.jpg

 

Kikka Sepän Löydä oma tyylisi jokanaisen pukeutumisopas pitää sisällään paljon. Matka pukeutumisen maailmaan alkaa kadonneen vartalomallin metsästyksestä. Sisällysluettelosta löytyy  vartalonmallien lisäksi, vuodenajanvärit ja vaatekaapin avainvaatteet. Myös eri tilanteisiin pukeutuminen ja persoonallisen tyylin löytäminen ovat kirjan ydinasioita. Lopuksi annetaan vielä muuta vinkki siitä kuinka tulla ei yhdistetyn vaan yhdistelyn mestariksi. Varsin laaja kattaus aiheesta siis ja vaikka esimerkiksi vartalonmallisi olisikin jo tiedossasi voit varmasti löytää kirjasta jotain uutta pukeutumiseesi. Ja, kun palat sitten loksahtelevat yksin kerrallaan paikoilleen voi pukeutumisen riemun löytää vaikka missin vartaloa ei omistaisikaan.

 

DSC_0268%20rauharentola.jpg

 

Kuten aikaisemmin kerroin mä olen vartalomallia A. Ja kantapään kautta opin, että vaikka vatsamakkaroita löytyykin niin niiden peittäminen löysillä yläosilla ei ole oikea ratkaisu vaan ratkaisu löytyy hyvistä muotoilevista alusvaatteista ja vyötäröä korostavista yläosista. Yläosissa tulisi suosia vaakalinjoja, isoja kauluksia, venepäänteitä, rypytyksiä ja hollkihihoja. Tärkeää on että yläosan helma ei pääty lantion leveimpään kohtaan vaan joko sen ylä- tai alapuolelle. Kapeaa vyötäröä kannattaa korostaa vaikkapa leveällä vyöllä. 

Olen saanut paljon palautetta pukeutumisneuvonta postauksessa päälläni olleista housuista. Kotihousuja muistuttavat mutta silti tyylikkäät housut löytyvät PBO:n eli Philosophy Blues Originalin mallistosta. Kaikessa rentoudessan aivan mahtavat housut joihin saa haluamansa twistin yhdistelemällä niihin erillaisia yläosia ja kenkiä.

Lopuksi vielä linkki testiin, jonka avulla voit selvitellä omia pukeutumisvärejäsi siis niitä värejä, jotka pukevat sinua parhaiten.

Nyt on teidän vuoronne. Kysykää, ihmetelkää ja kyseenalaistakaa. Kommentti tai parikin päivässä pitää bloggarin mielen virkeänä. Mukavaa alkanutta tiistai päivää <3.

 

4 kommenttia “Tarkastelussa Jokanaisen pukeutumisopas

  1. Nämä ovat olleet mielenkiintoisia postauksia, sillä omakin pukeutuminen aiheuttaa aika ajoin päänvaivaa. Ihan ensimmäinen asia, johon itse haluaisin mennä, on kokonaisvaltainen värianalyysi, jossa käytäisiin läpi niin meikin, hiusten kuin pukeutumisenkin sävyt, jotka itselleni sopivat parhaiten. Tämän jälkeen voisin mennä pukeutumisneuvojalle :). <br />
    <br />
    Haluaisin olla rohkeampi pukeutuja (en nyt kuitenkaan tarkoita paljastavia vaatteita 😀 ), mutta aina sitä tulee vain valittua niitä tuttuja ja turvallisia (tylsiä) vaatekappaleita.. Tähän asiaan haluaisin itselläni saada muutosta aikaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *