Palmer’s Cocoa Butter Formula

Tallinna postauksessani kerroinkin, että Tallinnasta löytyy kuivanihon pelastusta Palmer’s Cocoa Butter Formulaa, jota tällä kertaa ostin vähän kevyempänä lotionina normaalisti käyttämäni paksun vartalovoin sijaan. Mukaan tarttui myös saman sarjan huulirasva, josta mulla ei olekaan aikaisempaa kokemusta. Mutta luultavasti se toimiii yhtä hyvin kuin sarjan muutkin tuotteet.

 

DSC_0188%20rauharentola.jpg

 

Palmer’s on muuten 1950-luvulla perustettu yhdysvaltalainen ihon- ja hiustenhoitotuotteita valmistava yritys, joka nousi ihmisten tietoisuuteen juurikin näillä Cocoa Butter Formula -tuotteilla. Tällä hetkellä se taitaa olla yksi pitkäaikaisimmista  ihon ja hiustenhoitotuotteita valmistavista yrityksistä Yhdysvalloissa. Kaakaovoita sisältävän sarjan jälkeen Palmer’s on tuonut markkinoille mm. myös kookosöljyä ja sheavoita sisältäviä sarjoja. Tuotteita löytyy esimerkiksi (raskaus)arpien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, vauvojen herkän ihon hoitoon, ihon kuorintaan ja ruskettamiseen.

 

DSC_0197%20rauharentola.jpg

 

DSC_0199%20rauharentola.jpg

 

Suomessa olen törmännyt näihin voiteisiin ainostaan etnisissä kaupoissa mutta Tallinnassa näitä myy ainakin RIMI- ketjun päivittäistavarakaupat. Kertokaa ihmeessä jos tiedätte näitä löytyvän muualtakin.

 

Kaakaofanina mä tykkään tämän voiteen makeasta ja hiukan hyökkäävästäkin tuoksusta. Kertakaikkisen vastustamatonta.

Onko Palmersit sulle tuttuja?

Satu / Rauharentola - -

4 kommenttia “Palmer’s Cocoa Butter Formula

    1. Sieltä taitaa juontaa juurensa myös meidän tutustuminen tähän tuoteperheeseen. Toimii hyvin myös vaaleammalle korppuiholle 🙂

  1. Enpä ole testannut, mutta mieli kyllä tekisi! Pitää muistaa nuo voiteet, kun menee käymään Tallinnassa :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *