Lapsimessut & lippuarvonta

Lapsi_800x534.jpg
Kuva: Messukeskus

Kevät tuo jälleen mukanaan Helsingissä 10.-12.4 järjestettävät Lapsimessut. Lapsimessujen lisäksi Messukeskuksesta löytyy samaan aikaan tuttuun tapaan myös OutletExpo, PetExpo, ModelExpo ja Kädentaito. Samalla lipulla 5 eri tapahtumaa ja hurjasti ohjelmaa.  Mielenkiintoisen ohjelman lisäksi messuilla on tietenkin myös kasapäin mielenkiintoisia näytteilleasettajia. Kannattaa käydä kurkkaamassa ainakin Silverjunglen messuständi, josta löytynee tähtien ja sydämien lisäksi hyviä messutarjouksia.

10985298_949088941792348_292366041708247
Kuva:Silverjungle

Mä suuntaan messuille nti F:n kanssa heti perjantaiaamuna. Mikäli bongaat meidät siellä ihmisvilinässä niin tule ihmeessä nykäisemään hihasta. Meidät tunnistaa mun rinnuksissa roikkuvasta blogin nimeä kantavasta bloggaajapassista.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Ai niin oli mulla jotain teillekin. Arvon nimittäin yhden lippupaketin (sisältää 2 lippua) kyseisille messuille. Osallistua voit kertomalla, mistä sun messuohjelma koostuisi? Mitä menisit katsomaan ja mitä kokemaan? Arvonta alkaa nyt ja päättyy 5.4.2015 klo.12.00. Laitan liput postiin heti pääsiäisen jälkeen tiistaina, joten 1.luokassa niiden pitäisi olla voittajalla jo ennen perjantaita.

Onnea arvontaan ja Lapsimessuilla nähdään.

(Yhteistyössä Messukeskus)

58 kommenttia “Lapsimessut & lippuarvonta

 1. Ainakin Muumimamman Yllätysjuhlat -muumishow on ohjelmassamme, muuten vain aistitaan yleistä messutunnelmaa ja äiti bongailee hyviä messutarjouksia. Mukaan kivaan arvontaan!

 2. Messutunnelmaa, yllätyksiä ja eiköhän se ole mentävä tytön kanssa katsomaan Mimmien muskarikonserttia.

 3. Meidän 2 -veelle riittää messuilla puuhaa: ykköshitti on mennä katsomaan "piipaa"-autoja iskän kanssa 🙂 Myös Pajulahden peuhualue ja Halisko- liikuntarata mennään kokeilemaan koko perheen voimin. Sillä aikaa kun isä ja poika viettää laatuaikaa keskenään (mitä kaikkea keksivätkään yhdessä 😉 ), aikoo tämä äiti kierrellä erilaiset kiinnostavat pisteet läpi ja kahlia uutta tietoa, ostettavaa ja katseltavaa niin 2 veelle kuin syyskuussa tulevalle uudelle tulokkaalle ♥

 4. Ihana arvonta. Lapsille vaatteita ja kenkiä menisin katsomaan ostamaan. Sua voisin tulla moikkaamaan ?

 5. Kiertelisin ekaksi kaikki lastenvaatekojut, sitten kädentaitoon ja lopuksi ostelemaan halpoja juttuja outletista. 🙂

 6. Koittaisin itse nähdä mahdollisimman paljon messuista kuitenkin pitäen päivän hauskana myös lapselle. Lapsi sais viilettää menemään (käyttää energiavarastojaan kunnolla!) ja välillä hän voisi hypätä kantoreppuun, jotta pääsisin minäkin ihastelemaan mm. uusia kesävaatteita (ja miksei kantovälineitä ja äititysjuttuja ja vauvajuttuja ja..).<br />
  Viime vuonna paikalta sai myös hyvää evästä, joten ne kiinnostavat myös :)<br />
  <br />
  Jos lähtisin ilman lasta, koittaisin kaiken edellä mainitun lisäksi bongata mahdolliset äitiyshoidot (viime vuonna oli ainakin hierontaa yms?).

 7. Aivan lasten ehdoilla mentäisiin, mitä haluavat katsoa ja mihin tutustua. Äiti yrittäisi välttää jäämästä johonkin jumiin. Kaupan alan ammattilaisena/yrittäjänä tietysti havainnoisi asioita ja todennäköisesti saisi uusia ideoita.

 8. Mä menisin kokemaan caan sitä fiilistä ja hulinaa ja menisin sinne minne nenä näyttää. Measuilta on aina löytynyt hyvää ja mielenkiintoista ohjelmaa ja luentoja ja niitä kohti nytkin olis mieli. 🙂

 9. Muumit on varmaan lasten suosikki, sekä poikanen on myyty paloauton näkemisestä 🙂 Messutarjouksia sinne tietty lähdetään myös katselemaan.

 10. Miinaa ja Manua on meillä 2,5v poika innoissaan menossa katsomaan :)<br />
  5v poika odottaa poliisien pisteellä sormenjäljen ottamista, sekä temppuratoja!<br />
  Äiti odottaa ihania lastenvaatteita!

 11. Ensimmäistä kertaa messuille menossa. Loppukesästä syntyy esikoinen eli jänniä aikoja eletään =)<br />
  Messuilla kiinnostaa erityisesti eri vaunu valmistajien edustajien tapaaminen ja vaunujen vertailu, sillä niiden valitsemisessa on ollut vaikeuksia. Tottakai myös messu tarjousten perässä varmaan mennään, jos jotain kivaa löytyisi tulevalle taaperolle =)

 12. Koko lapsimessujen puoli kolutaan läpi ja aivan varmasti rattaiden alaosa ontäynnä koyiinviemisiä miehen riemuksi 😀

 13. Mukana arvonnassa 🙂 Mimmien muskari-konserttiin menisin lapseni kanssa, samoin jättisaippuakuplat ja kaikki puuhapisteet olis nähtävä. Tarjouksia ja messutunnelmaa myös haluan kokea. Petexpo listalla myös.

 14. Kaikki on niin kiinnostavia etten osaa valitakkaan! muumit kyllä kiinnostaa lastani aina joten eiköhän sinneppäin tie vie =) arvonnassa mukana!

 15. Mukana arvonnassa! Eka kertaa olisin menossa messuille, lasten kera – joten heidän näköinen päivä varmasti, puuhapisteisiin touhuamaan ym 🙂

 16. Lapsimessuilla: pelialue, hälytysajoneuvot, konsertti ja ainakin viime vuonna pojat tuijotti muistaakseni modelExpon puolella radio-ohjattavia rekkoja ja kaivinkoneita ainakin tunnin ? äiti ja tytär tutki mm vaatetus valikoiman sillä aikaa ?

 17. Lähden messuille hyvän ystävän kanssa ja odotan kovasti aikaa hänen kanssaan messuilla. Tyttöjen juttuja &hearts; Mukana molemmilla saman ikäiset vauvat &hearts; Vaatteita tulee takuulla hypisteltyä, kaikkia pikkuprinssi juttuja &hearts;

 18. Varmasti kiinnostaa kaikki messutarjoukset,lastenvaatteita olisi ihana edes hetken hypistellä ja tarkoituksena olisi käydä katsomassa edes muumit show. Riippuu meidän 1,5v jaksamisesta ja mielenkiinnosta miten paljon tehdään 🙂

 19. En ole ikinä messuilla vielä käynyt, joten vaikea sanoa mitä odotan eniten, jos menen. Varmaankin antaisin miehen hoitaa lapset ja leikkiä heidän kanssaan ja itse ihastelisin vaatteita, esim gugguuta. ?

 20. Muumishow olisi aika ehdoton, muuten luulen, että messutunnelma vie mennessään:) Paljon pientä kivaa tekemistä muksujen kanssa ja heräteostosmahdollisuudet siinä ohessa &hearts;

 21. En ole ikinä päässyt messuille ja nyt kun odotan jo kolmatta lasta, olisi sinne ihanaa päästä seuraamaan menoa ja kalastelemaan messutarjouksia! 🙂 Eniten nauttisin varmasti päivästä koko perheen voimin &hearts;

 22. Lapsille mukava päivä erilaisten kokemusten kera, ja toki siinä sivussa niitä messutarjouksia odotellaan myös 😉

 23. Lähdetään koko perhe messuilemaan. Lapset odottaa muumi esitystä ja äiti bongailee tarjouksia ja lastenvaatteita 🙂

 24. Minä koluaisin kaikki vaatepuolen osastos, mutta etsinnässä olisi myös uusi turvaistuin kun edellinen on jäämässä pieneksi. Pet Expossa pitäisi ehtiä piipahtamaan myös, sillä lapset hinkuu sinne. Ja kaikki lasten ohjelma osastoilla, piirtäminen yms. tekee kiertämisen melko hitaaksi, eli aikaa pitää varata urakalla

 25. Messuilla tarkoitus rauhassa kierrellä ja tutkia näytteilleasettajien tarjontaa. Toivottavasti löytyy hyviä tarjouksia ja paljon uutuuksia!

 26. Lasten kanssa mentäisiin katsomaan eläimiä, esityksiä, pienoismalleja ym. kaikkea kivaa! Äitiä kiinnostaisi tarjoukset ?

 27. Lapsimessut kiinnostaa äitiä joka uudelle tulokkaalle menisi katselemaan ihanuuksia, isompi lapsista haluaisi pienoismalleja katsomaan ja nuorempi lemmikkejä eli koko päiväksi olisi puuhaa

 28. Lapsimessuilla aion bongailla hyviä tarjouksia ja kiinnostavia uutuksia – tietty myös yrityksiä ja tuotteita joista en ole vielä kuullutkaan 🙂 Kannattaa uskaltautua myös Model Expon puolelle, siellä näkee tänäkin vuonna komean palikkakaupungin ja muita hienoja teoksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *