Maanantain maalaukset.

Mä olen ehkä maailman huonoin odottaja, oli sitten kysymyksessä mikä tahansa. Maanantain projektina meillä alkoi vihdoin minimiehen huoneen päätyseinän maalaus. Edellinen asukas maalannut seinän beigeksi joka kauempaa katsottuna näytti ihan ok:lta mutta lähempi tarkastastelu paljasti karun totuuden, äärimmäisen epätasaisen maalauspinnan. Ja koska me päädyimme kaksiväriseen seinään seinän maalaus kestää hetken jos toisenkin. Ja voitte kuvitella miltä odottaminen tuntuu. No ikuisuudelta tietenkin.

 

DSC_0281.jpg

 

DSC_0286.jpg

 

Nyt maalattuna on yläosa ja alaosa saa väriä pintaansa tänään. Ekaa kertaa meillä maalataan muuten Bilteman ”halpismaaleilla” ja toistaiseksi maali on toiminut odotetulla tavalla. Jos jotain huomautettavaa haluaa sanoa niin normaalisti 2 kerrosta maalia riittää peittämään vanhan värin mutta tällä maalilla peittävä tulos saavutettiin 3 kerroksella. Onko sulla kokemusta näistä ns. halpis remppamaaleista? Toivotaan, että alaosan tumma sävy peittää jo toisella maalauskerralla.

 

DSC_0293.jpg

 

DSC_0297.jpg

 

Mun laadunvalvonnalliset tehtävät jatkuvat siis tänäänkin ja kun ulos katsoo niin ei yhtään haittaa vaikka sisäpäivä on tämäkin.

Oletko sä maalaillut näillä nk. halpismaaleilla ja mitkä on sun kokemuksesi niistä?

 

2 kommenttia “Maanantain maalaukset.

  1. Täällä Portugalissa saa n. 4 litran maalipönikän jopa alle kympillä, tosin vain perusvärit. Niillä maalattiin koko iso talo, ja peittävää jälkeä tuli parilla maalikerroksella. Ohensin ohjeen mukaan. Ei tulisi mieleenkään laittaa kalliimpaa maalia. Tässä ilmastossa ja vanhassa kivitalossa saa maalailla melkein 2-3 vuoden välein, jos haluaa seinät ja katot pitää siisteinä.

    1. Perusväreistäkin on moneksi :). Usein maalatessa ei varmaan kannatakaan sijoittaa maaleihin hirveästi rahaa. Vaihtuuko teillä maalauksen yhteydessä sävy vai käytättekö aina samaa tuttua väriä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *