Orthex GastroMax irtopohjavuoka & piirakkalapio

Taas tuulee ja lujaa. Oletteko muuten panneet merkille, että tänä kesänä aurinkoisenakin päivänä tuulee? Vallitseva sää ei oikeastaan liity mitenkään seuraavaan aiheeseen mutta se tuntui aina yhtä luontevalta tavalta aloittaa tämä meidän tämän päiväinen virtuaalinen keskustelu. Säästä siis sujuvasti aivan muuhun.

Mä sain nimittäin testattavakseni Orthex GastroMaxin uuden irtopohjaisen piirakkavuoan ja samaisen sarjan piirakkalapion. Mä olen irtopohjavuokien ystävä ja tykkään tehdä piirakatkin niihin. Tällä non-stick itrtopohjaisella vuoalla saa kätevästi tehtyä sellaisen perinteisen näköisen piirakan, irtopohjavuoan ominaisuuksilla. Eli piirakan saa helposti vuoasta irti ja tarjolle. Mutta tyylikäs tumma lähes musta väri näyttää hyvältä pöydässäkin, joten piirakkaa ei välttämättä edes tarvitse poistaa vuoastaan.

 

DSC_0218%20rauharentola.jpg

 

Piirakkalapio on BPA vapaata muovia ja lapio on tasoitettu siten, että teräosa ei kosketa pöydän pintaa eikä näin pääse sitä sotkemaan. Se ei myöskään naarmuta non-stick pintoja. Se tuntuu kädessä jämäkältä ja varsin toimivalta kapistukselta näin vasenkätisenkin näkökulmasta. Sillä usein nämä muotoillut kakku- tai piirakkalapiot eivät istu vasenkätisen kouraan. Ja myös tässä tyylikkäästä mattamustasta väristä plussaa ehdottomasti.

 

DSC_0215%20RAUHARENTOLA.jpg
Piirakkavuoka suositushinta n.12,50 eur ja piirakkalapio suositushinta n. 3,90 eur

 

DSC_0216%20rauharentola.jpg

 

DSC_0225%20RAUHARENTOLA.jpg

 

Mitkä on sun leivonnan lempparituoteet ja kumpi menee edelle kauneus vai käytännöllisyys?

 

Mukavaa tuulenpäivää.

 

(Yhteistyössä Orthex. Tuotteet saatu osana yhteistyötä.)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *